SES 1 - C Band
101° West
DVB-S
MPEG-4
H264
3733 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 2734
VPID: 256
APID: 258
Heroes and Icons primarily airs classic television series from the 1950s through the 1990s, with a focus on dramatic and action-oriented programming. This is their schedule for the Pacific timezone.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amCombat!The Town That Went Away
(running time: 60 mins)
01:00 amThe Rat PatrolThe Death Do Us Part Raid
(running time: 30 mins)
01:30 amThe Rat PatrolThe Do-Re-Mi Raid
(running time: 30 mins)
02:00 amTwelve O'Clock HighThe Hunters and the Killers
(running time: 60 mins)
03:00 amBlack Sheep SquadronTrouble at Fort Apache
(running time: 60 mins)
04:00 amRenegadeThe Rabbit and the Fox
(running time: 60 mins)
05:00 amThe Rat PatrolThe Gun Runner Raid
(running time: 30 mins)
05:30 amThe Rat PatrolThe Lighthouse Raid
(running time: 30 mins)
06:00 amThe RookiesThe Authentic Death of Billy Stomper
(running time: 60 mins)
07:00 amThe RookiesThe Late Mr. Brent
(running time: 60 mins)
08:00 amThe Green HornetGive 'Em Enough Rope
(running time: 30 mins)
08:30 amThe Green HornetProgrammed for Death
(running time: 30 mins)
09:00 amAdventures of SupermanThrough the Time Barrier
(running time: 30 mins)
09:30 amAdventures of SupermanThe Talking Clue
(running time: unknown or repeats)
10:00 amBatmanA Piece of the Action
(running time: 30 mins)
10:30 amBatmanBatman's Satisfaction
(running time: 30 mins)
11:00 amTravel Thru HistorySt. Augustine
(running time: 30 mins)
11:30 amDragonflyTVJump Roping, Motorcross Racing, Rock Climbing
(running time: 30 mins)
12:00 pmThe Re-InventorsSnow-Removing Machine
(running time: 30 mins)
12:30 pmScience Max: Experiments at LargeExplore the science of everyday and not-so everyday things
(running time: 30 mins)
01:00 pmWalking WildOrangutans and Raptor Keepers
(running time: 30 mins)
01:30 pmUncagedSnakes/ Alligators
(running time: 30 mins)
02:00 pmAdventures of SupermanThe Lucky Cat
(running time: 30 mins)
02:30 pmAdventures of SupermanSuperman's Week
(running time: 30 mins)
03:00 pmThe UntouchablesThe Whitey Steele Story
(running time: 60 mins)
04:00 pmThe UntouchablesThe Death Tree
(running time: 60 mins)
05:00 pmThe UntouchablesTakeover
(running time: 60 mins)
06:00 pmThe UntouchablesThe Stryker Brothers
(running time: 60 mins)
07:00 pmThe UntouchablesElement of Danger
(running time: 60 mins)
08:00 pmThe UntouchablesThe Maggie Storm Story
(running time: 60 mins)
09:00 pmBaywatchSubmersion
(running time: 60 mins)
10:00 pmBaywatchIronman Buchannon
(running time: 60 mins)
11:00 pmStar TrekLet That Be Your Last Battlefield
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!