SES 1 - C Band
101° West
DVB-S
MPEG-4
H264
3953 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 2734
VPID: 256
APID: 258
Heroes and Icons primarily airs classic television series from the 1950s through the 1990s, with a focus on dramatic and action-oriented programming.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amHill Street BluesSeoul on Ice
(running time: unknown or repeats)
01:00 amHill Street BluesIn the Belly of the Bus
(running time: 60 mins)
02:00 amThe CommishBurned Out Case
(running time: 60 mins)
03:00 amThe CommishSet Up
(running time: 60 mins)
04:00 amThe CommishRising Sun
(running time: 60 mins)
05:00 amThe CommishThe work and home life of a suburban police commissioner in upstate New York
(running time: 60 mins)
06:00 amAdventures of SupermanShot in the Dark
(running time: 30 mins)
06:30 amAdventures of SupermanThe Defeat of Superman
(running time: 30 mins)
07:00 amBatmanDeath in Slow Motion
(running time: 30 mins)
07:30 amBatmanThe Riddler's False Notion
(running time: 30 mins)
08:00 amThe Greatest American HeroThe 200 Mile An Hour Fastball
(running time: 60 mins)
09:00 amTravel Thru HistorySalt Lake City
(running time: 30 mins)
09:30 amSkooledStudents and teachers trade places to explore teenagers' real core curriculum
(running time: 30 mins)
10:00 amMake TVNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:30 amWalking WildOrangutans, Burrowing Owls and Penguins
(running time: 30 mins)
11:00 amSafariThe Last Lions of Asia
(running time: 30 mins)
11:30 amSafariThe Mongoose vs. Snake Showdown
(running time: 30 mins)
12:00 pmNash BridgesOut of Chicago
(running time: 60 mins)
01:00 pmHouseWhen a famous professional cyclist is brought in after collapsing during a race, House doesn't want to treat him because he thinks he's lying about doing drugs
(running time: 60 mins)
02:00 pmJAGFull Engagement
(running time: 60 mins)
03:00 pmMonkMr. Monk Gets Married
(running time: 60 mins)
04:00 pmNumb3rsProtest
(running time: 60 mins)
05:00 pmThe GuardianBeautiful Blue Mystic
(running time: 60 mins)
06:00 pmThe GuardianAmends
(running time: 60 mins)
07:00 pmRenegadeBroken on the Wheel
(running time: 60 mins)
08:00 pmStar TrekWolf in the Fold
(running time: 60 mins)
09:00 pmStar Trek: The Next GenerationI, Borg
(running time: 60 mins)
10:00 pmStar Trek: Deep Space NineYou Are Cordially Invited
(running time: 60 mins)
11:00 pmStar Trek: VoyagerUnimatrix Zero
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!