AMC 21 - Ku Band
125° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
12180 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 225
APID: 228
World Channel is a 24/7 United States channel showing public TV non-fiction, science, nature, news, public affairs and documentaries. It is contributed to by PBS, WGBH-TV, WNET, and administered by American Public Television. Their motto is "Unexpected stories: video, audio, documentaries, commentary, public tv."

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amAmerican MastersAlthea
(running time: unknown or repeats)
12:00 amAmerican MastersAlthea
(running time: 90 mins)
01:30 amA Harpist's Legacy: Ann Hobson Pilot and the Sound of ChangeAnn Hobson is the first black female principal player in a major orchestra and is the driving force behind music programs for minorities
(running time: 30 mins)
02:00 amAmerica ReFramed100 Years: One Woman's Fight for Justice
(running time: 90 mins)
03:30 amReturn: Native American Women Reclaim Foodways for Health & SpiritConcerned about the declining health of people all around them, Native American women are sparking physical and spiritual rejuvenation through reclaiming traditional foodways
(running time: 30 mins)
04:00 amAmerican MastersLorraine Hansberry: Sighted Eyes/ Feeling Heart
(running time: 120 mins)
06:00 amOn StoryA Conversation With Courtney Kemp
(running time: 30 mins)
06:30 amTo the ContraryA program examining major issues with women of various ethnic and political backgrounds
(running time: 30 mins)
07:00 amWashington WeekWashington's top journalists analyze the week's top news stories and their effects
(running time: 30 mins)
07:30 amThe Open MindPreserving, Protecting, and Defending Democracy
(running time: 30 mins)
08:00 amFocus on EuropeAn inside perspective on the diversity of people, places, conflicts and coexistence that define Europe
(running time: 30 mins)
08:30 amGlobal 3000Explore the intersection of global development with the social and natural environments
(running time: 30 mins)
09:00 amAmerica ReFramed100 Years: One Woman's Fight for Justice
(running time: 90 mins)
10:30 amReturn: Native American Women Reclaim Foodways for Health & SpiritConcerned about the declining health of people all around them, Native American women are sparking physical and spiritual rejuvenation through reclaiming traditional foodways
(running time: 30 mins)
11:00 amBetween the Lines With Barry KibrickBarry Kibrick: Wisdom, Change and Purpose
(running time: 30 mins)
11:30 amBetween the Lines With Barry KibrickDennis Palumbo - Dark Mirror
(running time: 30 mins)
12:00 pmThis American LandSharing the Gulf/ Antiquities Act/ Mississippi Watershed
(running time: 30 mins)
12:30 pmAround the Corner With John McGivernHavenwoods
(running time: 30 mins)
01:00 pmAmerica's HeartlandLouisiana Cotton Harvest
(running time: 30 mins)
01:30 pmStart UpFlipside Ninja Park / Lowell, Ar
(running time: 30 mins)
02:00 pmTo the ContraryA program examining major issues with women of various ethnic and political backgrounds
(running time: 30 mins)
02:30 pmFiring Line With Margaret HooverFormer Prime Minister of the United Kingdom Tony Blair discusses the rise of populism around the globe, Brexit, and why he is advocating for a return to centrist politics
(running time: 30 mins)
03:00 pmThe Open MindPreserving, Protecting, and Defending Democracy
(running time: 30 mins)
03:30 pmFocus on EuropeAn inside perspective on the diversity of people, places, conflicts and coexistence that define Europe
(running time: 30 mins)
04:00 pmGlobal 3000Explore the intersection of global development with the social and natural environments
(running time: 30 mins)
04:30 pmOn StoryA Conversation With Courtney Kemp
(running time: 30 mins)
05:00 pmAmerica ReFramed100 Years: One Woman's Fight for Justice
(running time: 90 mins)
06:30 pmReturn: Native American Women Reclaim Foodways for Health & SpiritConcerned about the declining health of people all around them, Native American women are sparking physical and spiritual rejuvenation through reclaiming traditional foodways
(running time: 30 mins)
07:00 pmFilms ByKidsI Could Tell You 'bout My Life
(running time: 30 mins)
07:30 pmFilms ByKidsMy Beautiful Nicaragua
(running time: 30 mins)
08:00 pmNatureCharlie and the Curious Otters
(running time: 60 mins)
09:00 pmFinding Your RootsThe Vanguard
(running time: 60 mins)
10:00 pmDoc WorldDaze of Justice
(running time: 60 mins)
11:00 pmIndependent LensOvarian Psycos
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!