Galaxy 16 - C Band
99° West
DVB-S
MPEG-4
H264
3827 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 6650
VPID: 513
APID: 514
WVGN is the NBC affiliate station in the U.S. Virgin Islands.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amSports FinalA wrap-up of the week's highlights with interviews and features
(running time: 30 mins)
12:30 am1st LookYour guide to the county's best food, nightlife, travel and more
(running time: 30 mins)
01:00 amExtra WeekendThe latest news coverage and exclusive interviews with Hollywood's hottest stars
(running time: 60 mins)
02:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
02:30 amTalk StoopCelebrities, artists and influencers stop by for candid, fun and unfiltered chats
(running time: 30 mins)
03:00 amAccess WeekendA look at the latest news and information about Hollywood and celebrities
(running time: 30 mins)
03:30 amEarly TodayA comprehensive look at overnight news, the day ahead, plus the latest weather from across the nation
(running time: 30 mins)
04:00 amToday in New YorkBreaking news, weather and traffic on the fours
(running time: 30 mins)
04:30 amToday in New YorkBreaking news, weather and traffic on the fours
(running time: 30 mins)
05:00 amToday in New YorkBreaking news, weather and traffic on the fours
(running time: 120 mins)
07:00 amToday ShowThe winter glow for skin and resolution revolution are featured
(running time: 120 mins)
09:00 amToday Show IIIPatrick Stewart and Louis Ashbourne Serkis discuss 'The Kid Who Would be King', vertical marriage and the Sun City Poms are featured and it's make ahead Monday with chef Katie Lee
(running time: 60 mins)
10:00 amToday With Kathie Lee and HodaKevin Sbraga hosts Today food, the top Pinterest trends of 2019 are reviewed, it's motivation Monday with Leyon Azubuike and new gadgets from CES are featured
(running time: 60 mins)
11:00 amNews4 NY at 11 a.m.No Episode Information
(running time: 30 mins)
11:30 amNew York LiveDaily lifestyle show featuring the best in food, fashion, beauty and pop culture
(running time: 30 mins)
12:00 pmDays of Our LivesThe characters from Salem face daily challenges, personal conflicts and supernatural forces
(running time: 60 mins)
01:00 pmAccess LiveFeatures the latest celebrity news and opinions, as well as in-studio guests, experts, fashion and design trends, and much more
(running time: 60 mins)
02:00 pmSteve!Celebrity astrologer David Palmer reveals what's in store for one guest who has had trouble finding love
(running time: 60 mins)
03:00 pmThe Ellen DeGeneres ShowMatthew Mccconaughey of 'Serenity' visits and Ellen hosts a game with Adam Levine and Blake Shelton
(running time: 60 mins)
04:00 pmNews4 at 4:00 p.m.No Episode Information
(running time: 30 mins)
04:30 pmNews4 at 4:30 p.m.No Episode Information
(running time: 30 mins)
05:00 pmNews4 at 5:00 p.m.No Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 pmNews 4 New York at 5:30No Episode Information
(running time: 30 mins)
06:00 pmNews 4 New York at 6 p.m.Chuck Scarborough reports on local stories and world events affecting our area
(running time: 30 mins)
06:30 pmNBC Nightly News With Lester HoltThis daily evening news program features the top national and international stories of the day
(running time: 30 mins)
07:00 pmExtraThe latest in Hollywood news including exclusive interviews with today's hottest stars
(running time: 30 mins)
07:30 pmAccessA daily look at the latest news and information about Hollywood and its many celebrities
(running time: 30 mins)
08:00 pmAmerica's Got TalentThe Champions: Three
(running time: 120 mins)
10:00 pmManifestVanishing Point
(running time: 60 mins)
11:00 pmNews 4 New York at 11 p.m.Breaking news, Janice Huff's weather forecast and I-Team investigations
(running time: 35 mins)
11:35 pmThe Tonight Show Starring Jimmy FallonGuests include Kerry Washington, JoJo Siwa and musical guest Joe Jackson
(running time: unknown or repeats)
11:35 pmThe Tonight Show Starring Jimmy FallonGuests include Kerry Washington, JoJo Siwa and musical guest Joe Jackson
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!