Eutelsat 113 - C Band
113° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
4040 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 336
APID: 337
WPXS is a RetroTV affiliate located in Mount Vernon, Il. Programming is for the Central time zone.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amDa Vinci's InquestOut of the Bag and All Over the Street
(running time: 60 mins)
01:00 amCold SquadDeadly Games
(running time: 60 mins)
02:00 amHeartlandOur Sons and Daughters
(running time: 60 mins)
03:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: unknown or repeats)
08:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:00 amDaytimeThis daily news magazine features everything from food to fix-it tips and Hollywood news
(running time: 60 mins)
10:00 amMerv Griffin's CrosswordsContestants complete crossword puzzles in order to win cash and prizes
(running time: 30 mins)
10:30 amThe Adventures of Ozzie and HarrietRick Grows a Beard
(running time: 30 mins)
11:00 amLife With ElizabethPaper Boys/ Experiments/ Unwelcome Guests
(running time: 30 mins)
11:30 amFollow That ManDeath Takes a Partner
(running time: 30 mins)
12:00 pmAdventures of Kit CarsonGhost Town Garrison
(running time: 30 mins)
12:30 pmAnnie OakleyJustice Guns
(running time: 30 mins)
01:00 pmThe DoctorsFollowing the lives of the doctors at Hope Memorial Hospital
(running time: 30 mins)
01:30 pmRay Bradbury TheatreFee Fie Foe Fum
(running time: 30 mins)
02:00 pmPolice SurgeonTwo Points of a Pitchfork
(running time: 30 mins)
02:30 pmThe Adventures of Sherlock HolmesThe Case of Harry Crocker
(running time: 30 mins)
03:00 pmNaked CityThe Apple Falls Not Far From the Tree
(running time: 60 mins)
04:00 pmRoute 66The Mud Nest
(running time: 60 mins)
05:00 pmBetween God, the Devil and a Winchester(1968)
(running time: 120 mins)
07:00 pmSpellbinderSun Becomes a Star
(running time: 30 mins)
07:30 pmOne Step BeyondThe Open Window
(running time: 30 mins)
08:00 pmRay Bradbury TheatreFee Fie Foe Fum
(running time: 30 mins)
08:30 pmThe DoctorsFollowing the lives of the doctors at Hope Memorial Hospital
(running time: 30 mins)
09:00 pmDoctor WhoThe Screaming Jungle
(running time: 30 mins)
09:30 pmDoctor WhoThe Snows of Terror
(running time: 30 mins)
10:00 pmRepublic of DoyleThe Pint
(running time: 60 mins)
11:00 pmHeartlandOur Sons and Daughters
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!