Galaxy 16 - C Band
99° West
DVB-S
MPEG-2
4000 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 26400
VPID: 100
APID: 101
WHME is a LeSEA affiliate in South Bend, Indiana. In addition to their religous content, they offer "family friendly programming" such as Little House On The Prairie, The Lone Ranger, and more.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amThe Lone RangerThe Frightened Woman
(running time: 30 mins)
12:30 amThe Lone RangerGold Town
(running time: 30 mins)
01:00 amThe Lone RangerSix Gun Sanctuary
(running time: 30 mins)
01:30 amThe Lone RangerOutlaw's Trail
(running time: 30 mins)
02:00 amThe Roy Rogers ShowBorn Fugitive
(running time: 30 mins)
02:30 amThe Roy Rogers ShowQuick Draw
(running time: 30 mins)
03:00 amLassieThe Rival
(running time: 30 mins)
03:30 amLassieThe Newspaper
(running time: 30 mins)
04:00 amSergeant Preston of the YukonTrouble at Hogback
(running time: 30 mins)
04:30 amSergeant Preston of the YukonLast Mail From Last Chance
(running time: 30 mins)
05:00 amThe Lone RangerStage to Teshimingo
(running time: 30 mins)
05:30 amThe Lone RangerTexas Draw
(running time: 30 mins)
06:00 amMaking Healthy ChoicesHealth and nutrition issues are discussed.
(running time: 30 mins)
06:30 amJoyce Meyer: Enjoying Everyday LifeJoyce Meyer, one of the world's leading practical Bible teachers and New York Times best-selling author, shares encouragement and advice to help us enjoy our daily lives
(running time: 30 mins)
07:00 amLife Today With James RobisonLife Outreach International encourages the support of missions and relief programs around the world
(running time: 30 mins)
07:30 amAndrew Wommack MinistriesPractical insight and powerful biblical teaching from the word of God with special emphasis on God's unconditional love and the balance between grace and faith
(running time: 30 mins)
08:00 amLester Sumrall TeachingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:00 amYour Health With Dr. Richard and Cindy BeckerHealth advice based on a holistic approach to modern science, told by experts in the field
(running time: 60 mins)
10:00 amThrough the Bible With Les FeldickLes Feldick, an Oklahoma rancher, teaches non-denominational, home-style Bible classes
(running time: 30 mins)
10:30 amJoyce Meyer: Enjoying Everyday LifeJoyce Meyer, one of the world's leading practical Bible teachers and New York Times best-selling author, shares encouragement and advice to help us enjoy our daily lives
(running time: 30 mins)
11:00 amThe Balancing ActYou're Engaged!
(running time: 30 mins)
11:30 amLife Today With James RobisonLife Outreach International encourages the support of missions and relief programs around the world
(running time: 30 mins)
12:00 pmHighway to HeavenAn angel, who is on probation, is sent to Earth to help troubled souls overcome their problems
(running time: 60 mins)
01:00 pmDesigning SpacesWe travel all of the country redefining and redesigning space
(running time: 30 mins)
01:30 pmCoffee With AmericaNews and views you can use in your daily life, without the rings on your coffee table
(running time: 30 mins)
02:00 pmRecipe.TVChefs, amazing recipes and exciting lifestyles from around the world are featured
(running time: 30 mins)
02:30 pmCooking OdysseyShowcasing the wonderful sights, sounds and tastes of Greece
(running time: 30 mins)
03:00 pmCityLineProduced by Citytv Toronto, this variety show features a selection of guests discussing relevant topics concerning home, fashion and lifestyle
(running time: 60 mins)
04:00 pmJudge FaithFriend or Foe; Sweet Home Soured
(running time: 30 mins)
04:30 pmJudge FaithBedbug Bedlam
(running time: 30 mins)
05:00 pmAmerica's Court With Judge RossJudge Kevin Ross presides over small claims court arbitrations
(running time: 30 mins)
05:30 pmAmerica's Court With Judge RossWho's Leaving the Creepy Dolls/ Keep Your Gel to Yourself
(running time: 30 mins)
06:00 pmThe Steve Harvey ShowAfrican-American Gigolo
(running time: 30 mins)
06:30 pmThe Steve Harvey ShowIf Cooks Could Kill
(running time: 30 mins)
07:00 pmWho's the Boss?Cardinal Sin
(running time: 30 mins)
07:30 pmWho's the Boss?Ton-An Enterprises
(running time: 30 mins)
08:00 pmHeartlandRoad Curves
(running time: 60 mins)
09:00 pmMad About YouPurseona
(running time: 30 mins)
09:30 pmMad About YouTwo Tickets to Paradise
(running time: 30 mins)
10:00 pmJust Shoot Me!Maya Judging Amy
(running time: 30 mins)
10:30 pmJust Shoot Me!The Impossible Dream
(running time: 30 mins)
11:00 pmThe ListA funny, informative and provocative countdown of everything happening in show business
(running time: 30 mins)
11:30 pmCelebrity PageThe place to get up close and personal with your favourite stars, packed with behind the scenes access, red carpets and celebrity news you'll love
(running time: unknown or repeats)

 
We Want To Hear From You!