EchoStar 9 - Ku Band
121° West
DVB-S
MPEG-4
H264
12016 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 20000
VPID: 4130
APID: 4131
Velocity is an HD commercial channel owned by Discovery Communications specializing in nonfiction programming with focus on expensive cars, sports, and other genres aimed at men 25-54.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amThe Auto Firm With Alex VegaAkon's Polaris General
(running time: 60 mins)
01:00 amThe Auto Firm With Alex VegaIman Shumpert's Chevy Blazer
(running time: 60 mins)
02:00 amWheeler DealersFord Ranchero
(running time: 60 mins)
03:00 amCars That Rock With Brian JohnsonAlfa Romeo
(running time: 60 mins)
04:00 amBarrett-Jackson LiveMohegan Sun
(running time: 120 mins)
06:00 amIron ResurrectionSmoking Hot Ghia
(running time: 60 mins)
07:00 amIron ResurrectionPower-Infused Impala
(running time: 60 mins)
08:00 amWhat's My Car Worth?Yenko Super Camaro
(running time: 30 mins)
08:30 amTech GarageSRS Safety Message
(running time: 30 mins)
09:00 amGarage Squad56 Ford Truck
(running time: 30 mins)
09:30 amGarage Squad69 Super Bee
(running time: 30 mins)
10:00 amTwo Guys GarageCan't Stop This Mini
(running time: 30 mins)
10:30 amTruck UBeat the Drum
(running time: 30 mins)
11:00 amCar FixIROC Burnout
(running time: 30 mins)
11:30 amAll Girls GarageCamaro Tech
(running time: 30 mins)
12:00 pmWhat's My Car Worth?1991: Ferrari vs. Alfa Romeo
(running time: 30 mins)
12:30 pmMotorWeekAuto Show: NAIAS; '18 Subaru Crosstrek
(running time: 30 mins)
01:00 pmFantomWorks85 in the Fast Lane
(running time: 60 mins)
02:00 pmGraveyard CarzInner Workings of a Victim
(running time: 60 mins)
03:00 pmGraveyard CarzDueling Drivetrains
(running time: 60 mins)
04:00 pmGraveyard CarzGetting Schooled
(running time: 60 mins)
05:00 pmGraveyard CarzRoadrunner With a Twist
(running time: 60 mins)
06:00 pmGraveyard CarzEngines, Assemblies, and Dougie, Oh My!
(running time: 60 mins)
07:00 pmGraveyard CarzI Love the Smell of Plum Crazy in the Morning
(running time: 60 mins)
08:00 pmUnique RidesIce T's Karma & Lemonade Out of Caprice
(running time: 60 mins)
09:00 pmStreet OutlawsDaily Battles
(running time: 60 mins)
10:00 pmStreet Outlaws: MemphisWhat Happens in Vegas...
(running time: 60 mins)
11:00 pmUnique RidesIce T's Karma & Lemonade Out of Caprice
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!