SES 1 - C Band
101° West
DVB-S
MPEG-4
H264
3956 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 2734
VPID:
APID:
TouchVision is owned by Think Televisual and provides rolling news coverage that is distributed to television, mobile and tablet platforms - "[Our] news, features and originals divisions produce revealing, intimate, people-centered stories about the world we live in and the lives we lead. Whether through our daily news coverage, short-form feature documentaries or original productions, we attempt to find the universal truths within particular moments that help us understand ourselves and our world."

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amProfilerLethal Obsession
(running time: 60 mins)
01:00 amJoan of ArcadiaDo the Math
(running time: 60 mins)
02:00 amEarly EditionNest Egg
(running time: 60 mins)
03:00 amEarly EditionTeen Angels
(running time: 60 mins)
04:00 amEarly EditionSlippity-Doo-Dah
(running time: 60 mins)
05:00 amTouched by an AngelChildren of the Night
(running time: 60 mins)
06:00 amTouched by an AngelJones vs. God
(running time: 60 mins)
07:00 amTouched by an AngelThe Pact
(running time: 60 mins)
08:00 amDr. Quinn, Medicine WomanLadies Night
(running time: 60 mins)
09:00 amDr. Quinn, Medicine WomanLadies Night
(running time: 60 mins)
10:00 amDr. Quinn, Medicine WomanThe First Christmas
(running time: 60 mins)
11:00 amMedium1-900-LUCKY
(running time: 60 mins)
12:00 pmMediumNo One to Watch Over Me
(running time: 60 mins)
01:00 pmMediumHead Games
(running time: 60 mins)
02:00 pmCold CaseDetention
(running time: 60 mins)
03:00 pmCold CaseDebut
(running time: 60 mins)
04:00 pmCold CaseDog Day Afternoons
(running time: 60 mins)
05:00 pmThe CloserDouble Blind
(running time: 60 mins)
06:00 pmThe CloserProducts of Discovery
(running time: 60 mins)
07:00 pmThe CloserBlood Money
(running time: 60 mins)
08:00 pmThe DivisionSecrets, Lies and Weddings
(running time: 60 mins)
09:00 pmThe DivisionFarewell My Lovelies
(running time: 60 mins)
10:00 pmFamily LawThe Witness
(running time: 60 mins)
11:00 pmProfilerCycle of Violence
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!