Galaxy 16 - C Band
99° West
DVB-S
MPEG-4
H264
3827 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 6650
VPID: 769
APID: 770
This TV Caribbean is an affiliate station of WVXF in the U.S. Virgin Islands, also simulcast in Puerto Rico.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amTransformers (2007)(2007)
(running time: 180 mins)
12:00 amNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 330 mins)
05:30 amThe AvengersThe Avengers are a family of crime fighters who struggle to keep their team together.
(running time: 75 mins)
06:45 amThe AvengersThe Avengers are a family of crime fighters who struggle to keep their team together.
(running time: 75 mins)
08:00 amIn the Heat of the Night Execution of TrustExecution of Trust
(running time: 60 mins)
09:00 amIn the Heat of the Night Child of PromiseChild of Promise
(running time: 60 mins)
10:00 amThe SaintSimon Templar, known as 'The Saint,' is an international thief who steals from rich criminals and gets them put behind bars. A persistent detective remains one step behind him in his pursuit to arrest The Saint.
(running time: 60 mins)
11:00 amThe SaintSimon Templar, known as 'The Saint,' is an international thief who steals from rich criminals and gets them put behind bars. A persistent detective remains one step behind him in his pursuit to arrest The Saint.
(running time: 60 mins)
12:00 pmThe SaintSimon Templar, known as 'The Saint,' is an international thief who steals from rich criminals and gets them put behind bars. A persistent detective remains one step behind him in his pursuit to arrest The Saint.
(running time: 60 mins)
01:00 pmThe Big Sleep (1978)(1978)
(running time: 120 mins)
03:00 pmFarewell My Lovely (1975)(1975)
(running time: 120 mins)
05:00 pmJane Eyre (1996)(1996)
(running time: 150 mins)
07:30 pmMr. Brooks (2007)(2007)
(running time: 150 mins)
10:00 pmReservoir Dogs (1992)(1992)
(running time: 120 mins)
02:00 amCop Land (1997)(1997)
(running time: 120 mins)
04:00 amHighway PatrolPowerful patrol cars, fast motorcycles and super heterodyne two-way radios combine to fight crime on the rural roadways of America's wide open spaces.
(running time: 30 mins)
04:30 amSea HuntMike Nelson is a scuba diver who works alone to find sunken treasures.
(running time: 30 mins)
05:00 amBat MastersonA dapper ex-lawman roams the west with a gold-tipped cane, which disguises a sword.
(running time: 30 mins)
05:30 amThe AvengersThe Avengers are a family of crime fighters who struggle to keep their team together.
(running time: unknown or repeats)

 
We Want To Hear From You!