Eutelsat 113 - C Band
113° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
4040 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 101
APID: 102
Tempo is a station for all things Caribbean, with content dedicated to music, culture, cuisine, and social awareness initiatives. Programming includes dramas, tourism, movies, news, concerts, documentaries, music videos, and addresses all aspects of Caribbean life.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amShow Yourself Music BlockNo Episode Information
(running time: 60 mins)
01:00 amShow Yourself Music BlockNo Episode Information
(running time: 60 mins)
02:00 amTempo HoneymoonersNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:30 amBeach BodyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 amPaid ProgrammingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:30 amMusic VoyagerNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:00 amTempo HealthNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:30 amBeach BodyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:00 amShow Yourself Music BlockNo Episode Information
(running time: 60 mins)
06:00 amSuper BoostNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:30 amSuper BoostNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:00 amPaid ProgrammingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:30 amRhythm and BuzzNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 amPrime Time CaribbeanNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amPoitive TVNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 amInCaribbeanNo Episode Information
(running time: 60 mins)
10:00 amLive and DirectNo Episode Information
(running time: 60 mins)
11:00 amCross Caribbean CountdownNo Episode Information
(running time: 60 mins)
12:00 pmCAAG CountdownNo Episode Information
(running time: 60 mins)
01:00 pmShow Yourself Music BlockNo Episode Information
(running time: 60 mins)
02:00 pmMy Tempo TripNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:30 pmOpen Conversations On Race In BarbadosNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 pmCross Caribbean CountdownNo Episode Information
(running time: 60 mins)
04:00 pmShow Yourself Music BlockNo Episode Information
(running time: 60 mins)
05:00 pmBling My WeddingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 pmRhythm and BuzzNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:00 pmCook-Up With Chef PatrickNo Episode Information
(running time: 60 mins)
07:00 pmCross Caribbean CountdownNo Episode Information
(running time: 60 mins)
08:00 pmPink EgoNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 pmBling My WeddingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 pmInCaribbeanNo Episode Information
(running time: 60 mins)
10:00 pmPrime Time CaribbeanNo Episode Information
(running time: 60 mins)
11:00 pmShow Yourself Music BlockNo Episode Information
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!