SES 2 - C Band
87° West
DVB-S2
MPEG-4
4000 Mhz
Horizontal
FEC: 5/6
S/R: 29125
VPID: 38
APID: 39
The Family Channel is a television network operated by Luken Communications with family friendly programming. Formerly named My Family TV. This is their schedule for the Eastern timezone.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amRome, Open City(1945)
(running time: 120 mins)
02:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
02:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: unknown or repeats)
07:00 amOasis MinistriesTouching hearts and changing lives with Pastor Anthony Wynn
(running time: 30 mins)
07:30 amYogaInstructional yoga videos.
(running time: 30 mins)
08:00 amFuture PhenomsIn-depth features about the top prep athletes across the nation
(running time: 30 mins)
08:30 amMustard PancakesChildren learn life lessons with a family of fun-loving puppets
(running time: 30 mins)
09:00 amDaytimeCovering entertainment news, food, fashion, current events and issues of local interest
(running time: 60 mins)
10:00 amTreasure Hunters RoadshowModern-day treasure hunters search out unusual items in cities across the United States
(running time: 30 mins)
10:30 amFamTeamFamTeam allows viewers to see the everyday life of a 16-member household
(running time: 30 mins)
11:00 amYour HealthThe latest news, research and facts to help you make informed decisions regarding health care
(running time: 60 mins)
12:00 pmThe Balancing ActExperts empower women to seek personal and professional growth while managing a career, family and home
(running time: 30 mins)
12:30 pmThe Balancing ActExperts empower women to seek personal and professional growth while managing a career, family and home
(running time: 30 mins)
01:00 pmLifestyle MagazineYour host discusses new topics each week dealing with health, spiritual and moral issues
(running time: 30 mins)
01:30 pmOne Stroke Painting With Donna DewberryPaint the easy way by learning the basics and techniques to blend, shape and highlight
(running time: 30 mins)
02:00 pmBiographies and IconsNo Episode Information
(running time: 60 mins)
03:00 pmThe BarkleysMeet Arnie, a grouchy bus-driving dog, and his wife Agnes
(running time: 30 mins)
03:30 pmThe HoundcatsThe Houndcats solve mysteries given to them by their unseen 'chief
(running time: 30 mins)
04:00 pmSports Stars of TomorrowA focus on amateur athletes who display drive, determination and a commitment to excellence that pays off in competition and their lives, as well as outlining stories of individuals, teams and communities that work to achieve greatness every day
(running time: 30 mins)
04:30 pmUnderwater SafariNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:00 pmUnderwater WorldNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 pmZoo DiariesAn exclusive behind-the-scenes look inside the cages and exhibits of the Toronto Zoo
(running time: 30 mins)
06:00 pmSkooledStudents and teachers trade places to explore teenagers' real core curriculum
(running time: 30 mins)
06:30 pmOnly in America With Larry the Cable GuyLarry criss-crosses America to find the people, places and things that make it so unique
(running time: 30 mins)
07:00 pmCoop DreamsA suburban father decides to start a chicken farm.
(running time: 30 mins)
07:30 pmCash CowboysModern-day cowboys have mega monster machines and are backed by a family code of honor to save the land
(running time: 30 mins)
08:00 pmThe Strange Love of Martha Ivers(1946)
(running time: 120 mins)
10:00 pmTreasure Hunters RoadshowModern-day treasure hunters search out unusual items in cities across the United States
(running time: 30 mins)
10:30 pmFamTeamFamTeam allows viewers to see the everyday life of a 16-member household
(running time: 30 mins)
11:00 pmDistant RoadsCanada and the U.S. are explored by R.V.
(running time: 30 mins)
11:30 pmCrosswordsA fast question and answer game where players answer questions to solve a crossword
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!