SES 1 - C Band
101° West
DVB-S
MPEG-4
H264
3704 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 2734
VPID: 756
APID: 758
Start TV owned by Weigel Broadcasting, it primarily airs classic television drama series from the 1980s through the 2000s, with a focus on dramas, police and legal procedurals.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amIn Plain SightSon of Mann
(running time: 60 mins)
01:00 amUnforgettableTrue Identity
(running time: 60 mins)
02:00 amProfilerWhere or When
(running time: 60 mins)
03:00 amThe DivisionRadioactive Spiders
(running time: 60 mins)
04:00 amFamily LawAlienation of Affection
(running time: 60 mins)
05:00 amSue Thomas: F.B.EyeGreed
(running time: 60 mins)
06:00 amDr. Quinn Medicine WomanA female doctor practices medicine in a rough Colorado frontier town
(running time: unknown or repeats)
07:00 amDr. Quinn Medicine WomanA female doctor practices medicine in a rough Colorado frontier town
(running time: 60 mins)
08:00 amTouched by An AngelMonica and Tess are angels living on earth who help mortals deal with everyday problems
(running time: 60 mins)
09:00 amTouched by An AngelMonica and Tess are angels living on earth who help mortals deal with everyday problems
(running time: 60 mins)
10:00 amAny Day NowThe story of a strong friendship between two successful women in Birmingham, Alabama
(running time: 60 mins)
11:00 amMediumA woman who experiences visions works for the district attorney's office and helps solve criminal cases
(running time: 60 mins)
12:00 pmMediumA woman who experiences visions works for the district attorney's office and helps solve criminal cases
(running time: 60 mins)
01:00 pmCrossing JordanA medical examiner returns to her hometown and is re-united with her ex-cop father
(running time: 60 mins)
02:00 pmCrossing JordanA medical examiner returns to her hometown and is re-united with her ex-cop father
(running time: 60 mins)
03:00 pmCold CasePhiladelphia detective Lilly Rush uses modern technology to solve once unsolvable cases
(running time: 60 mins)
04:00 pmCold CaseRevenge
(running time: 60 mins)
05:00 pmCagney & LaceyChild Witness
(running time: 60 mins)
06:00 pmThe CloserGood Housekeeping
(running time: 60 mins)
07:00 pmThe CloserThe Butler Did It
(running time: 60 mins)
08:00 pmMajor CrimesBackfire
(running time: 60 mins)
09:00 pmMajor CrimesPoster Boy
(running time: 60 mins)
10:00 pmGhost WhispererThe Underneath
(running time: 60 mins)
11:00 pmThe Good WifeGetting Off
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!