SES 2 - C Band
87° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
4140 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 29125
VPID: 54
APID: 55
Retro is a subsidiary of Luken Communications, LLC. Luken has been very friendly to the FTA hobbyist, and FTAListings.com thanks them. Retro is their station for classic TV from days past, "The Best In Classic Television". This is their schedule for the Pacific timezone. There are also numerous individual station feeds on this satellite, if you have a favorite station that doesn't follow the National Eastern or Pacific feed schedule, you can request it be added to the listings here: Channel Request

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amMurdoch MysteriesMurdoch in Ragtime
(running time: 60 mins)
01:00 amMissile to the Moon(1958)
(running time: 120 mins)
03:00 amNight Tide(1963)
(running time: 120 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: unknown or repeats)
10:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
10:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
11:00 amHeart of HealthNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
12:00 pmPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
12:30 pmPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
01:00 pmMustard PancakesMr. D's Nose
(running time: 30 mins)
01:30 pmDragonflyTVShowcases eager young scientists in a way that encourages all children to discover the wonders of science
(running time: 30 mins)
02:00 pmDog TalesShowcasing dogs and dog lovers of all types, providing valuable information about canine health, training, grooming and overall care
(running time: 30 mins)
02:30 pmBiz Kid$A television show that teaches kids about money and entrepreneurship
(running time: 30 mins)
03:00 pmAnimal RescueCameras capture professional and ordinary people treating sick and injured animals
(running time: 30 mins)
03:30 pmThink BigInnovative kids create toys and learning tools.
(running time: 30 mins)
04:00 pmThe DoctorsFollowing the lives of the doctors at Hope Memorial Hospital
(running time: 30 mins)
04:30 pmThe DoctorsFollowing the lives of the doctors at Hope Memorial Hospital
(running time: 30 mins)
05:00 pmThe DoctorsFollowing the lives of the doctors at Hope Memorial Hospital
(running time: 30 mins)
05:30 pmThe DoctorsFollowing the lives of the doctors at Hope Memorial Hospital
(running time: 30 mins)
06:00 pmShotgun SladeA private detective is hired by individuals to track down criminals, return stolen money and other similar duties
(running time: 30 mins)
06:30 pmAdventures of Kit CarsonKit Carson and El Toro do the right thing in the Old West
(running time: 30 mins)
07:00 pmLast of the Clintons(1935)
(running time: 120 mins)
09:00 pmOne Step BeyondThe Captain's Guest
(running time: 30 mins)
09:30 pmOne Step BeyondThe Dark Room
(running time: 30 mins)
10:00 pmDoctor WhoThe Power of Kroll
(running time: 30 mins)
10:30 pmDoctor WhoThe Power of Kroll
(running time: 30 mins)
11:00 pmDoctor WhoThe Power of Kroll
(running time: 30 mins)
11:30 pmDoctor WhoThe Power of Kroll
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!