SES 2 - C Band
87° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
4140 Mhz
Vertical
FEC: 4/5
S/R: 29125
VPID: 4113
APID: 4352
Retro is a subsidiary of Luken Communications, LLC. Luken has been very friendly to the FTA hobbyist, and FTAListings.com thanks them. Retro is their station for classic TV from days past, "The Best In Classic Television". This is their schedule for the Eastern timezone.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amTo Be AnnouncedMovie
(running time: unknown or repeats)
12:00 amTo Be AnnouncedMovie
(running time: 120 mins)
02:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
02:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:00 amHeart of HealthNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
10:00 amMustard PancakesRed Raincoat
(running time: 30 mins)
10:30 amDragonflyTVShowcases eager young scientists in a way that encourages all children to discover the wonders of science
(running time: 30 mins)
11:00 amDog TalesShowcasing dogs and dog lovers of all types, providing valuable information about canine health, training, grooming and overall care
(running time: 30 mins)
11:30 amBiz Kid$A television show that teaches kids about money and entrepreneurship
(running time: 30 mins)
12:00 pmAnimal RescueCameras capture professional and ordinary people treating sick and injured animals
(running time: 30 mins)
12:30 pmThink BigInnovative kids create toys and learning tools.
(running time: 30 mins)
01:00 pmThe DoctorsFollowing the lives of the doctors at Hope Memorial Hospital
(running time: 30 mins)
01:30 pmThe DoctorsFollowing the lives of the doctors at Hope Memorial Hospital
(running time: 30 mins)
02:00 pmThe DoctorsFollowing the lives of the doctors at Hope Memorial Hospital
(running time: 30 mins)
02:30 pmThe DoctorsFollowing the lives of the doctors at Hope Memorial Hospital
(running time: 30 mins)
03:00 pmShotgun SladeA private detective is hired by individuals to track down criminals, return stolen money and other similar duties
(running time: 30 mins)
03:30 pmAdventures of Kit CarsonTrail to Fort Hazard
(running time: 30 mins)
04:00 pmKing of the Pecos(1936)
(running time: 120 mins)
06:00 pmOne Step BeyondThe Dream
(running time: 30 mins)
06:30 pmOne Step BeyondThe Peter Hurkos Story
(running time: 30 mins)
07:00 pmDoctor WhoThe Invisible Enemy
(running time: 30 mins)
07:30 pmDoctor WhoThe Invisible Enemy
(running time: 30 mins)
08:00 pmDoctor WhoThe Invisible Enemy
(running time: 30 mins)
08:30 pmDoctor WhoThe Invisible Enemy
(running time: 30 mins)
09:00 pmThe Indian DoctorA 1960's Welsh mining town gets a shock when their new doctor arrives straight form India
(running time: 60 mins)
10:00 pmThe Woman in Green(1945)
(running time: 120 mins)

 
We Want To Hear From You!