Galaxy 13 - C Band
127° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
HD
AC3
3820 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 110
APID: 100
Reelz. "Hollywood Happens Here" - devoted to entertainment-oriented programming focusing on the Hollywood film and entertainment industry, with programs featuring information on theatrical film releases as well as information on movies released on DVD and airing on cable television. It also broadcasts reruns of acquired comedy and drama series, and produces non-entertainment news related original programs.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amFortune FightDonald Sterling
(running time: 60 mins)
01:00 amCelebrity PageThe place to get up close and personal with your favourite stars, packed with behind the scenes access, red carpets and celebrity news you'll love
(running time: 30 mins)
01:30 amIrreconcilable DifferencesHulk and Linda Hogan
(running time: 60 mins)
02:30 amCelebrity PageThe place to get up close and personal with your favourite stars, packed with behind the scenes access, red carpets and celebrity news you'll love
(running time: 30 mins)
03:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amIrreconcilable DifferencesJohnny Depp and Amber Heard
(running time: unknown or repeats)
07:00 amMichael Jackson: Cashed OutHaving grown up in the spotlight, and never learning how to be a responsible adult, Michael Jackson made terrible financial decisions that jeopardized his iconic career and wreaked havoc on his personal life
(running time: 60 mins)
08:00 amPrince: Cashed OutPrince's flamboyant life off stage proved just as covert and mysterious as his unexplained fentanyl death in 2014
(running time: 60 mins)
09:00 amAmy Winehouse: Cashed OutAt 27, Amy Winehouse was on a collision course with death
(running time: 60 mins)
10:00 amGeorge Michael: Cashed OutGeorge Michael was an English pop music phenomenon and sex symbol
(running time: 60 mins)
11:00 amFortune FightCasey Kasem
(running time: 60 mins)
12:00 pmMurder Made Me FamousAileen Wournos
(running time: 60 mins)
01:00 pmCopycat KillersThe Legend of Lizzie Borden
(running time: 60 mins)
02:00 pmSex, Lies & MurderThe Killer Clown
(running time: 60 mins)
03:00 pmSex, Lies & MurderFour Murders
(running time: 60 mins)
04:00 pmMurder Made Me FamousAileen Wournos
(running time: 60 mins)
05:00 pmCopycat KillersThe Legend of Lizzie Borden
(running time: 60 mins)
06:00 pmNotoriousThe Real D.B. Cooper
(running time: 60 mins)
07:00 pmBoston Marathon Bombing: What Happened?Five years after the bombing at the Boston Marathon, we examine the real story behind the events that day
(running time: 60 mins)
08:00 pmThe Real StoryAmerican Sniper
(running time: 60 mins)
09:00 pmThe Real StoryLone Survivor
(running time: 60 mins)
10:00 pmThe Shocking TruthApocalypse Now
(running time: 60 mins)
11:00 pmThe Real StoryAmerican Sniper
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!