Eutelsat 113 - C Band
113° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
4040 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 346
APID: 347
REV'N is a subsidiary of Luken Communications, LLC. Luken has been very friendly to the FTA hobbyist, and FTAListings.com thanks them. REV'N is their channel dedicated to all things Revving.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amThe Car Guy ShowCar enthusiast hosts explore Texas car life and car culture meeting 'real car guys' with their cars, in their garages and at their clubs and events
(running time: 30 mins)
12:30 amInside Drag RacingWeekly news and information series about the NHRA.
(running time: 30 mins)
01:00 amWorld of Speed & BeautyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:30 amFreeRideAdventure into the passionate world of motorcycling
(running time: 30 mins)
02:00 amRoute 66Two young men cruise the U
(running time: 60 mins)
03:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: unknown or repeats)
07:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:00 amSuperlift's Off-Road AdventuresFeatures four-wheeling, off road action, plus tips and techniques on building a 4x4
(running time: 30 mins)
08:30 amPersonal Watercraft TelevisionNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 amSam's GarageSam educates automotive enthusiasts about the do's and don'ts of automotive repair
(running time: 30 mins)
09:30 amMy Classic CarDennis Gage visits some of the most prestigious shows and events in North America
(running time: 30 mins)
10:00 amCurator's VaultVisit some of the finest car museums around the world
(running time: 30 mins)
10:30 amReality RidesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:00 amSport Compact TVNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:30 amAmerica's 4x4 InvasionNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:00 pmMy Classic CarDennis Gage visits some of the most prestigious shows and events in North America
(running time: 30 mins)
12:30 pmDream Car GarageProfiles the various aspects of collector car restoration and the lifestyle
(running time: 30 mins)
01:00 pmBoats 'n' BikesGet a close-up look with the speed, excitement and glamour of fascinating boats and bikes
(running time: 30 mins)
01:30 pmReality RidesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:00 pmSuperlift's Off-Road AdventuresFeatures four-wheeling, off road action, plus tips and techniques on building a 4x4
(running time: 30 mins)
02:30 pmRoad ClassicsExplore the world of the collector car with an expert and an enthusiastic eye
(running time: 30 mins)
03:00 pmMotoworldWeekly motorcycle news and information program.
(running time: 30 mins)
03:30 pmMotoworldWeekly motorcycle news and information program.
(running time: 30 mins)
04:00 pmMotorhead Garage TVDrag racers Tommy Johnson and Kathy Fisher demonstrate how to install performance equipment on trucks, ATV'S, and more
(running time: 30 mins)
04:30 pmTech GarageMechanic and Chipola College professor, John Gardner, explains the modern automobile
(running time: 30 mins)
05:00 pmSam's GarageSam educates automotive enthusiasts about the do's and don'ts of automotive repair
(running time: 30 mins)
05:30 pmDream Car GarageProfiles the various aspects of collector car restoration and the lifestyle
(running time: 30 mins)
06:00 pmAmerican Car ProspectorJohn Hames is the American Car Prospector; he searches for rare cars of muscle and steel for his group of buyers from across the world, and along the way meets some of America's most interesting characters
(running time: 60 mins)
07:00 pmMotorhead Garage TVDrag racers Tommy Johnson and Kathy Fisher demonstrate how to install performance equipment on trucks, ATV'S, and more
(running time: 30 mins)
07:30 pmTech GarageMechanic and Chipola College professor, John Gardner, explains the modern automobile
(running time: 30 mins)
08:00 pmOperation RepoHighly-trained professionals offer a glimpse at the dramatic world of car repossession
(running time: 30 mins)
08:30 pmMy Classic CarDennis Gage visits some of the most prestigious shows and events in North America
(running time: 30 mins)
09:00 pmSam's GarageSam educates automotive enthusiasts about the do's and don'ts of automotive repair
(running time: 30 mins)
09:30 pmThe Car Guy ShowCar enthusiast hosts explore Texas car life and car culture meeting 'real car guys' with their cars, in their garages and at their clubs and events
(running time: 30 mins)
10:00 pmMotorhead Garage TVDrag racers Tommy Johnson and Kathy Fisher demonstrate how to install performance equipment on trucks, ATV'S, and more
(running time: 30 mins)
10:30 pmTech GarageMechanic and Chipola College professor, John Gardner, explains the modern automobile
(running time: 30 mins)
11:00 pmOperation RepoHighly-trained professionals offer a glimpse at the dramatic world of car repossession
(running time: 30 mins)
11:30 pmDream Car GarageProfiles the various aspects of collector car restoration and the lifestyle
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!