SES 3 - C Band
103° West
DVB-S
MPEG-2
3840 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 26681
VPID: 1000
APID: 1001
SES 3 - C Band
103° West
DVB-S2
MPEG-2
4040 Mhz
Horizontal
FEC: 2/3
S/R: 30000
VPID: 900
APID: 901
SES 3 - C Band
103° West
DVB-S
MPEG-2
AC3
4160 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 26681
VPID: 900
APID: 901
Qubo is Ion Television's childrens programming network features archived content from the programming libraries of Corus Entertainment, DreamWorks Classics and Scholastic Corporation, with its programs targeted at children ages 2 to 11.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amSidekick Pain Sprains and Maxum Mobiles/ Maxum MenPain Sprains and Maxum Mobiles/ Maxum Men
(running time: 30 mins)
12:00 amNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 360 mins)
06:00 amThis Is Daniel Cook Doing MagicDoing Magic
(running time: 30 mins)
06:30 amThis Is Daniel Cook Playing DrumsPlaying Drums
(running time: 30 mins)
07:00 amDoki Adventures Traders of ‘Taters / Doki’s Bright IdeaTraders of ‘Taters / Doki’s Bright Idea
(running time: 30 mins)
07:30 amDoki Adventures Doki and the Dholki / Totora TroubleDoki and the Dholki / Totora Trouble
(running time: 30 mins)
08:00 amRupert Rupert and the CrocodilesRupert and the Crocodiles
(running time: 30 mins)
08:30 amRupert Rupert and the RaggetyRupert and the Raggety
(running time: 30 mins)
09:00 amHarry and His Bucket Full of Dinosaurs Steggy's Not Here / Get GrowingSteggy's Not Here / Get Growing
(running time: 30 mins)
09:30 amHarry and His Bucket Full of Dinosaurs Let's Rock/ I Wish I Was a BuilderLet's Rock/ I Wish I Was a Builder
(running time: 30 mins)
10:00 amChirp Anthill Attack / Planet of the Robot BabyAnthill Attack / Planet of the Robot Baby
(running time: 30 mins)
10:30 amChirp Time Out / Ice NinjasTime Out / Ice Ninjas
(running time: 30 mins)
11:00 amMiss Spider's Sunny Patch Friends Eight Legs Up/ Spider MomEight Legs Up/ Spider Mom
(running time: 30 mins)
11:30 amMiss Spider's Sunny Patch Friends Best Bug Buddies/ Snuggle BugsBest Bug Buddies/ Snuggle Bugs
(running time: 30 mins)
12:00 pmMaggie and the Ferocious Beast Mr. Shivers/ Nap Time/ Up, Up and AwayMr. Shivers/ Nap Time/ Up, Up and Away
(running time: 30 mins)
12:30 pmMaggie and the Ferocious Beast Louder! Louder!/ Once Upon a Time/ Maggie the MommyLouder! Louder!/ Once Upon a Time/ Maggie the Mommy
(running time: 30 mins)
01:00 pmFishtronaut The Case of the Stranded Giant / The Case of the Kiwi BirdThe Case of the Stranded Giant / The Case of the Kiwi Bird
(running time: 30 mins)
01:30 pmFishtronaut The Case of the Bubbles / The Case of Happy PlumbThe Case of the Bubbles / The Case of Happy Plumb
(running time: 30 mins)
02:00 pmWibbly Pig! Footprints / SneezesFootprints / Sneezes
(running time: 30 mins)
02:30 pmWibbly Pig! Puddle / HatsPuddle / Hats
(running time: 30 mins)
03:00 pmMonkey See, Monkey Do Alligator/ BeaverAlligator/ Beaver
(running time: 30 mins)
03:30 pmMonkey See, Monkey Do Swan / OtterSwan / Otter
(running time: 30 mins)
04:00 pmDive, Olly, Dive! Mystery Of The Disappearing Shipwreck / Big SchnozMystery Of The Disappearing Shipwreck / Big Schnoz
(running time: 30 mins)
04:30 pmDive, Olly, Dive! Viking Adventure / Panic StationsViking Adventure / Panic Stations
(running time: 30 mins)
05:00 pmStella and Sam Sam and the Sky Painter/ Deer FriendSam and the Sky Painter/ Deer Friend
(running time: 30 mins)
05:30 pmStella and Sam The Parrot Queen/ Feathered FriendsThe Parrot Queen/ Feathered Friends
(running time: 30 mins)
06:00 pmMonster Math Squad Monster Traffic Trouble/ A Bungle at Barks and StenchMonster Traffic Trouble/ A Bungle at Barks and Stench
(running time: 30 mins)
06:30 pmMonster Math Squad Slime Cube Sale/ Best Monsters EverSlime Cube Sale/ Best Monsters Ever
(running time: 30 mins)
07:00 pmGiver Batawa Dinosaur ParkBatawa Dinosaur Park
(running time: 30 mins)
07:30 pmGiver Fergus Dog ParkFergus Dog Park
(running time: 30 mins)
08:00 pmLook Kool LensesLenses
(running time: 30 mins)
08:30 pmLook Kool DomesDomes
(running time: 30 mins)
09:00 pmSecret Millionaires Club Be Cool to Your SchoolBe Cool to Your School
(running time: 30 mins)
09:30 pmSecret Millionaires Club Neither a Borrower Nor a Lender Be, DudeNeither a Borrower Nor a Lender Be, Dude
(running time: 30 mins)
10:00 pmThomas Edison's Secret Lab Nicky's Compass Goes South/ A Gem of a DealNicky's Compass Goes South/ A Gem of a Deal
(running time: 30 mins)
10:30 pmThomas Edison's Secret Lab The Eagle Has Landed/ Bee-GoneThe Eagle Has Landed/ Bee-Gone
(running time: 30 mins)
11:00 pmPet Alien The Night My Brain Froze/ Scouts HorrorThe Night My Brain Froze/ Scouts Horror
(running time: 30 mins)
11:30 pmPet Alien Crevice of Doom/ She Came From ConformaCrevice of Doom/ She Came From Conforma
(running time: 30 mins)
12:30 amSidekick The Dingalinglish Patient / Parent-Teacher Night of DoomThe Dingalinglish Patient / Parent-Teacher Night of Doom
(running time: 30 mins)
01:00 amStickin' Around Coat of Many Troubles/ Environmentally FrenziedCoat of Many Troubles/ Environmentally Frenzied
(running time: 30 mins)
01:30 amStickin' Around Photo Oops/ Casa Blank StarePhoto Oops/ Casa Blank Stare
(running time: 30 mins)
02:00 amScaredy Squirrel Paddle Dogs/ Looking for RichardPaddle Dogs/ Looking for Richard
(running time: 30 mins)
02:30 amScaredy Squirrel Way of the Fish Lips/ The Golden PaddleballWay of the Fish Lips/ The Golden Paddleball
(running time: 30 mins)
03:00 amNutri Ventures Star MarathonStar Marathon
(running time: 30 mins)
03:30 amNutri Ventures In the Shadow of the EclipseIn the Shadow of the Eclipse
(running time: 30 mins)
04:00 amGrossology Pussed OffPussed Off
(running time: 30 mins)
04:30 amGrossology Ask the Dust MitesAsk the Dust Mites
(running time: 30 mins)
05:00 amFunniest Pets and PeopleFunny things that pets and their owners do.
(running time: 30 mins)
05:30 amFunniest Pets and PeopleFunny things that pets and their owners do.
(running time: unknown or repeats)

 
We Want To Hear From You!