SES 2 - C Band
87° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
3743 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 5000
VPID: 4113
APID: 4352
SES 2
87° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
HD
AC3
3949 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 4164
VPID: 4130
APID: 256
Pursuit Channel "We deliver the Outdoors" - programming geared to hunting, fishing, and outdoor recreation, based in Glenwood, Alabama.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amElusive WildlifeWhat About Me
(running time: 30 mins)
12:30 amSportsman's AdventuresRenowned angler Captain Rick Murphy captures the true experience of the fast-paced saltwater fishing world
(running time: 30 mins)
01:00 amWinchester and Drury's Natural BornNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:30 amExit Wound OutdoorsTaxidermist Preston Mullings takes you on hunting and outdoor adventures
(running time: 30 mins)
02:00 amDucks UnlimitedHunting and exploring the foremost flyways of Canada, America and Mexico
(running time: 30 mins)
02:30 amThe HitmenRutting Bucks
(running time: 30 mins)
03:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: unknown or repeats)
07:00 amHunting With HECSArchery Black Bear Action
(running time: 30 mins)
07:30 amAmericana Outdoors2018 World Bass Fishing Championships
(running time: 30 mins)
08:00 amHunt CoNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amMountain Lodge OutdoorsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 amAlmost Heaven OutdoorsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 amTexas Boys OutdoorsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:00 amTAK Driver TVNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:30 amBassmaster Elite SeriesCoverage of BASS events.
(running time: 60 mins)
11:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
12:00 pmLindner's Angling EdgeAL Lindner fishes for bass, crappie, trout, walleye, muskey and northern pike
(running time: 30 mins)
12:30 pmCabela's Collegiate Bass FishingGet an inside view of the Collegiate Bass Fishing Championship Series with 140 teams
(running time: 30 mins)
01:00 pmAmericana Outdoors2018 World Bass Fishing Championships
(running time: 30 mins)
01:30 pmSportsman's AdventuresRenowned angler Captain Rick Murphy captures the true experience of the fast-paced saltwater fishing world
(running time: 30 mins)
02:00 pmHobie Outdoor AdventuresTips, tactics and techniques for any water adventure, from gamefishing to surfing and kayaking, are shared
(running time: 30 mins)
02:30 pmCrappie Masters TVNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 pmSport Fishing TelevisionThe Mate Who Became Captain
(running time: 30 mins)
03:30 pmDestination: Baja SurCabo Villas/ Cachet Beach Hotel
(running time: 30 mins)
04:00 pmLouisiana Outdoor AdventureReds and BBQ
(running time: 30 mins)
04:30 pmPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 pmOutdoor Edge's Love of the HuntNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 pmPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 pmSmoky Mountain OutdoorsmanNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:30 pmThe HitmenRutting Bucks
(running time: 30 mins)
07:00 pmDeer and Wildlife StoriesTough Girls and Giant Deer at Blue Creek Whitetails
(running time: 30 mins)
07:30 pmGunwerks Long RangeNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 pmExit Wound OutdoorsTaxidermist Preston Mullings takes you on hunting and outdoor adventures
(running time: 30 mins)
08:30 pmSportsman's AdventuresRenowned angler Captain Rick Murphy captures the true experience of the fast-paced saltwater fishing world
(running time: 30 mins)
09:00 pmDucks UnlimitedHunting and exploring the foremost flyways of Canada, America and Mexico
(running time: 30 mins)
09:30 pmThe Gamekeepers of Mossy OakFull Circle
(running time: 30 mins)
10:00 pmMossy Oak ClassicsMossy Oak Classic is committed to youth, and the promotion of traditional hunting values
(running time: 30 mins)
10:30 pmWinchester and Drury's Natural BornNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:00 pmBrush Country MonstersNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:30 pmTrophy Hunters TVOpening Weekend Only Chance
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!