SES 2 - Ku Band
87° West
DVB-S
MPEG-2
11800 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 2686
VPID: 33
APID: 34
The Patient Channel is an in-hospital TV channel delivered directly to patient rooms and waiting areas, providing viewers with original, award-winning programs. The channel features various health topics representing important wellness and recovery information in an accessible and empowering way. Programming includes doctors, patients and healthcare institutions from all over the country, covering a wide range of medical conditions for viewers.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amLiving With Anxiety And DepressionNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:30 amHealthy Lifestyle ChangesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:00 amLiving Well With COPDNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:30 amManaging Heart FailureNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:00 amManaging Your DiabetesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:30 amYour Joint Replacement JourneyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 amTaking Medications SafelyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:30 amStop Smoking TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:00 amStroke RecoveryNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:30 amHeart Attack: Managing Risk FactorsHeart Attack
(running time: 30 mins)
05:00 amPatient Essentials And SafetyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 amDiabetes BasicsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:00 amPreventing Heart DiseaseNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:30 amYour SurgeryNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:00 amLiving With CancerNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:30 amHealthy AgingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 amLiving With AnxietyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amHealthy Lifestyle ChangesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 amLiving Well With COPDNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 amManaging Heart FailureNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:00 amManaging Your DiabetesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:30 amYour Joint Replacement JourneyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:00 amTaking Medications SafelyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:30 amStop Smoking TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:00 pmHeart Attack: Managing Risk FactorsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:30 pmAvoiding Hospital ReadmissionHeart Attack
(running time: 30 mins)
01:00 pmPatient Essentials And SafetyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:30 pmDiabetes BasicsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:00 pmPreventing Heart DiseaseNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:30 pmYour SurgeryNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 pmLiving With CancerNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:30 pmMen's HealthAdvice to Baby Boomers
(running time: 30 mins)
04:00 pmLiving With AnxietyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:30 pmHealthy Lifestyle ChangesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:00 pmLiving Well With COPDNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 pmManaging Heart FailureNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:00 pmManaging Your DiabetesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:30 pmYour Joint Replacement JourneyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:00 pmTaking Medications SafelyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:30 pmStop Smoking TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 pmStrokeThe Road To Recovery
(running time: 30 mins)
08:30 pmAvoiding Hospital ReadmissionHeart Attack
(running time: 30 mins)
09:00 pmPatient Essentials And SafetyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 pmDiabetes BasicsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:00 pmPreventing Heart DiseaseNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:30 pmYour SurgeryNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:00 pmLiving With CancerNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:30 pmMen's HealthNo Episode Information
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!