Galaxy 16 - C Band
99° West
DVB-S
MPEG-4
H264
3811 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 8030
VPID: 769
APID: 770
PR Mix CW is an affiliate station of WSJP in Puerto Rico carrying programming from The CW network, and filling in empty time slots with programming from Cozi TV.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amThe NannyThe Gym Teacher
(running time: 30 mins)
12:30 amThe NannyOde to Barbara Joan
(running time: 30 mins)
01:00 amMiami ViceLike a Hurricane
(running time: 60 mins)
02:00 amQuantum LeapGenesis: September 13, 1956
(running time: 60 mins)
03:00 amMake Room for DaddyThe Latin Lover
(running time: 30 mins)
03:30 amMake Room for DaddyLoser's Weepers
(running time: 30 mins)
04:00 amThe Dick Van Dyke ShowThe Impractical Joke
(running time: 30 mins)
04:30 amThe Dick Van Dyke ShowBrother, Can You Spare $2,500?
(running time: 30 mins)
05:00 am5 Makeup Tips 4 Older Women!No Episode Information
(running time: 60 mins)
06:00 amThe Life and Legend of Wyatt EarpMy Enemy: John Behan
(running time: 30 mins)
06:30 amThe Life and Legend of Wyatt EarpWyatt's Bitterest Enemy
(running time: 30 mins)
07:00 amThe Real McCoysHer Flaming Youth
(running time: 30 mins)
07:30 amThe Real McCoysThe Corn-Eating Contest
(running time: 30 mins)
08:00 amFrasierOut With Dad
(running time: 30 mins)
08:30 amFrasierSomething About Dr. Mary
(running time: 30 mins)
09:00 amWill & GraceChristmas Break
(running time: 30 mins)
09:30 amWill & GraceBoard Games
(running time: 30 mins)
10:00 amThe NannyA Plot for Nanny
(running time: 30 mins)
10:30 amThe NannyThe Show Must Go On
(running time: 30 mins)
11:00 amLittle House on the PrairieSylvia
(running time: 60 mins)
12:00 pmAdam-12The Radical
(running time: 30 mins)
12:30 pmAdam-12The Search
(running time: 30 mins)
01:00 pmEmergency!What's a Nice Girl Like You Doing ...
(running time: 60 mins)
02:00 pmQuincy, M.E.Give Me Your Weak
(running time: 60 mins)
03:00 pmMurder, She WroteTrevor Hudson's Legacy
(running time: 60 mins)
04:00 pmMurder, She WroteDouble Exposure
(running time: 60 mins)
05:00 pmLittle House on the PrairieA Harvest of Friends
(running time: 60 mins)
06:00 pmLittle House on the PrairieCountry Girls
(running time: 60 mins)
07:00 pmThe NannyFrannie's Choice
(running time: 30 mins)
07:30 pmThe NannyI Don't Remember Mama
(running time: 30 mins)
08:00 pmFrasierWhere Every Bloke Knows Your Name
(running time: 30 mins)
08:30 pmFrasierAin't Nobody's Business If I Do
(running time: 30 mins)
09:00 pmFrasierThe Zoo Story
(running time: 30 mins)
09:30 pmFrasierThe Maris Counselor
(running time: 30 mins)
10:00 pmWill & GracePilot
(running time: 30 mins)
10:30 pmWill & GraceA New Lease on Life
(running time: 30 mins)
11:00 pmWill & GraceHead Case
(running time: 30 mins)
11:30 pmWill & GraceBetween a Rock and Harlin's Place
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!