AMC 21 - Ku Band
125° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
12180 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 97
APID: 100
The Public Broadcasting Service (PBS) is a non-profit American public broadcasting television network. PBS Kids relaunched January 2017 and airs PBS educational and instructional programming for children 24/7.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amThe Cat in the Hat Knows a Lot About ThatNo Night Today/ Fun in the Sun
(running time: 30 mins)
12:30 amDinosaur TrainDome-Headed Dinosaur/ Treasure Hunt
(running time: 30 mins)
01:00 amLet's Go Luna!Guitar to Sitar/ Spring Has Not Sprung
(running time: 30 mins)
01:30 amReady Jet Go!Earth, Wind and Flyer/ Mini-Golf at the DSA
(running time: 30 mins)
02:00 amThe Cat in the Hat Knows a Lot About CampingThe Little Cats join The Cat in the Hat, Fish, Nick and Sally on a fun and frenzied outdoor adventure as they camp, hike and paddle their way to Fish’s family reunion
(running time: 60 mins)
03:00 amArthurMr. Ratburn and the Special Someone: The Feud
(running time: 30 mins)
03:30 amArthurWhen Rivals Came to Roost: The Longest Eleven Minutes
(running time: 30 mins)
04:00 amArthurMuffy's House Guests: Binky Can't Always Get What He Wants
(running time: 30 mins)
04:30 amArthurMuffy's Car Campaign: Truth or Poll
(running time: 30 mins)
05:00 amThe Cat in the Hat Knows a Lot About CampingThe Little Cats join The Cat in the Hat, Fish, Nick and Sally on a fun and frenzied outdoor adventure as they camp, hike and paddle their way to Fish’s family reunion
(running time: 60 mins)
06:00 amCyberchaseLess Than Zero
(running time: 30 mins)
06:30 amCyberchaseA Broom of One's Own
(running time: unknown or repeats)
07:00 amWordGirlA World Without WordGirl
(running time: 30 mins)
07:30 amArthurMuffy's House Guests: Binky Can't Always Get What He Wants
(running time: 30 mins)
08:00 amMartha SpeaksThe Puppy Show/ Never Forget to Remember
(running time: 30 mins)
08:30 amPeg + CatThe Dance Problem/ Follow the Bouncing Ball
(running time: 30 mins)
09:00 amThe Cat in the Hat Knows a Lot About ThatBounce/ Timmy Tippy Toe
(running time: 30 mins)
09:30 amSplash and BubblesMayor for a Day/ Oblo From Down Below
(running time: 30 mins)
10:00 amSesame StreetRosita and Elmo Teach Yoga
(running time: 30 mins)
10:30 amSuper WHY!The Silly Word Play
(running time: 30 mins)
11:00 amClifford the Big Red DogLittle Big Pup/ Getting to Know You
(running time: 30 mins)
11:30 amCaillouCaillou the Bookworm
(running time: 30 mins)
12:00 pmSid the Science KidMust See TV
(running time: 30 mins)
12:30 pmWordWorldA String's the Thing/ J-J-Jelly
(running time: 30 mins)
01:00 pmPeep and the Big Wide WorldQuack and the Amazing Sandy Magic: Duckball
(running time: 30 mins)
01:30 pmSplash and BubblesMayor for a Day/ Oblo From Down Below
(running time: 30 mins)
02:00 pmSesame StreetRosita and Elmo Teach Yoga
(running time: 30 mins)
02:30 pmDaniel Tiger's NeighborhoodDaniel's New Friend/ Same and Different
(running time: 30 mins)
03:00 pmDaniel Tiger's NeighborhoodPrince Wednesday Finds a Way to Play/ Finding a Way to Play on Backwards Day
(running time: 30 mins)
03:30 pmPinkalicious & PeterrificSlumber Party/ Puptastic
(running time: 30 mins)
04:00 pmThe Cat in the Hat Knows a Lot About ThatBounce/ Timmy Tippy Toe
(running time: 30 mins)
04:30 pmDinosaur TrainValley of the Stygimolochs/ Tiny Loves Fish
(running time: 30 mins)
05:00 pmLet's Go Luna!You Froze My Shorts/ What a Matryoshka
(running time: 30 mins)
05:30 pmReady Jet Go!Freebird/ Sean's Robotic Arm
(running time: 30 mins)
06:00 pmThe Cat in the Hat Knows a Lot About CampingThe Little Cats join The Cat in the Hat, Fish, Nick and Sally on a fun and frenzied outdoor adventure as they camp, hike and paddle their way to Fish’s family reunion
(running time: 60 mins)
07:00 pmArthurMr. Ratburn and the Special Someone: The Feud
(running time: 30 mins)
07:30 pmArthurWhen Rivals Came to Roost: The Longest Eleven Minutes
(running time: 30 mins)
08:00 pmArthurMuffy's House Guests: Binky Can't Always Get What He Wants
(running time: 30 mins)
08:30 pmArthurMuffy's Car Campaign: Truth or Poll
(running time: 30 mins)
09:00 pmThe Cat in the Hat Knows a Lot About CampingThe Little Cats join The Cat in the Hat, Fish, Nick and Sally on a fun and frenzied outdoor adventure as they camp, hike and paddle their way to Fish’s family reunion
(running time: 60 mins)
10:00 pmSesame StreetRosita and Elmo Teach Yoga
(running time: 30 mins)
10:30 pmDaniel Tiger's NeighborhoodDaniel's New Friend/ Same and Different
(running time: 30 mins)
11:00 pmDaniel Tiger's NeighborhoodPrince Wednesday Finds a Way to Play/ Finding a Way to Play on Backwards Day
(running time: 30 mins)
11:30 pmPinkalicious & PeterrificSlumber Party/ Puptastic
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!