SES 3 - C Band
103° West
DVB-S
MPEG-2
HD(49)
SD(177)
4091 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 14029
VPID: 49,177
APID: 52,180
AMC 21 - Ku Band
125° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
12180 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 49
APID: 52
The Public Broadcasting Service (PBS) is a non-profit American public broadcasting television network. PBS is the most prominent provider of television programs to U.S. public television stations, distributing series such as Sesame Street, PBS NewsHour, Masterpiece, and Frontline. This is their national broadcast schedule for the Eastern time zone. The C-Band feed also has an SD version available (VPID 177).

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amBluegrass UndergroundSam Bush Band
(running time: 30 mins)
12:30 amA Chef's LifePretty in Peach
(running time: 30 mins)
01:00 amNovaWild Ways
(running time: 60 mins)
02:00 amNatureCharlie and the Curious Otters
(running time: 60 mins)
03:00 amSecrets of the DeadMumbai Massacre
(running time: 60 mins)
04:00 amAntiques RoadshowWashington, DC (Hour Two)
(running time: 60 mins)
05:00 amWashington WeekWashington's top journalists analyze the week's top news stories and their effects
(running time: 30 mins)
05:30 amFiring Line With Margaret HooverFormer Prime Minister of the United Kingdom Tony Blair discusses the rise of populism around the globe, Brexit, and why he is advocating for a return to centrist politics
(running time: 30 mins)
06:00 amMister Rogers' NeighborhoodNeighbourhood Opera: 'Windstorm in Bubbleland'
(running time: 30 mins)
06:30 amSplash and BubblesPole-to-Pole
(running time: 30 mins)
07:00 amSesame StreetChinese New Year
(running time: 30 mins)
07:30 amDaniel Tiger's NeighborhoodMiss Elaina Gets Hurt/ Daniel Feels Better
(running time: 30 mins)
08:00 amPinkalicious & PeterrificGnome More Nonsense/ Space Dancing
(running time: 30 mins)
08:30 amCurious GeorgeCurious George, Spy Monkey/ Castle Keep
(running time: 30 mins)
09:00 amLet's Go Luna!Speaking Wigglewalker/ London Frog
(running time: 30 mins)
09:30 amNature CatOcean Commotion
(running time: 30 mins)
10:00 amReady Jet Go!Freebird/ Sean's Robotic Arm
(running time: 30 mins)
10:30 amWild KrattsSea Otter Swim
(running time: 30 mins)
11:00 amOdd SquadDeposit Slip Up/ Villains Always Win
(running time: 30 mins)
11:30 amArthurTales of Grotesquely Grim Bunny / Pet Projects
(running time: 30 mins)
12:00 pmCyberchaseThe Cyberchase Movie
(running time: 30 mins)
12:30 pmTo the ContraryA program examining major issues with women of various ethnic and political backgrounds
(running time: 30 mins)
01:00 pmFiring Line With Margaret HooverFormer Prime Minister of the United Kingdom Tony Blair discusses the rise of populism around the globe, Brexit, and why he is advocating for a return to centrist politics
(running time: 30 mins)
01:30 pmThe Great British Baking ShowMasterclass One
(running time: 60 mins)
02:30 pmMartha BakesPantry Milks
(running time: 30 mins)
03:00 pmMartha Stewart's Cooking SchoolSmall Bites
(running time: 30 mins)
03:30 pmA Chef's LifePretty in Peach
(running time: 30 mins)
04:00 pmThe Great British Baking ShowMasterclass One
(running time: 60 mins)
05:00 pmNovaWild Ways
(running time: 60 mins)
06:00 pmPBS NewsHour WeekendEastern Orthodoxy
(running time: 30 mins)
06:30 pmWashington WeekWashington's top journalists analyze the week's top news stories and their effects
(running time: 30 mins)
07:00 pmMasterpiece ClassicDownton Abbey, Series II
(running time: 60 mins)
08:00 pmPrince Charles at 70Get a fascinating glimpse into the life of Prince Charles, going behind the scenes and charting his working life at home and abroad
(running time: 60 mins)
09:00 pmMasterpiece ClassicKing Charles III
(running time: 120 mins)
11:00 pmAustin City LimitsNorah Jones/ Angel Olsen
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!