Galaxy 17 - C Band
91° West
DVB-S
MPEG-4
3900 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 1660
APID: 1620
National Geographic Channel is a joint venture between The Walt Disney Company (73%) and the National Geographic Society (27%), with the operational management handled by Walt Disney Television. Airs non-fiction television programs produced by National Geographic and other production companies.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amGordon Ramsay's Shark BaitGordon Ramsay follows the trail of shark fin, Chinatown's most expensive delicacy
(running time: 60 mins)
01:00 amRaging Bull SharkThe bull shark is here to prove that it is the new champion of the chomp
(running time: 60 mins)
02:00 amOrca vs. Great WhiteResearchers investigate if orcas are hunting great whites in New Zealand
(running time: 60 mins)
03:00 amWhen Sharks AttackChaos in California
(running time: 60 mins)
04:00 amWhen Sharks AttackDevastation Down Under
(running time: 60 mins)
05:00 amWhen Sharks AttackTerror in Texas
(running time: 60 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: unknown or repeats)
07:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:00 amGordon Ramsay: UnchartedDeep Dives and Extreme Drives
(running time: 60 mins)
10:00 amGordon Ramsay: UnchartedTexas Throwdown
(running time: 60 mins)
11:00 amGordon Ramsay: UnchartedPortugal’s Rugged Coast
(running time: 60 mins)
12:00 pmGordon Ramsay: UnchartedThe Maine Ingredient
(running time: 60 mins)
01:00 pmGordon Ramsay: UnchartedCroatia’s Coastal Adventure
(running time: 60 mins)
02:00 pmGordon Ramsay: UnchartedLush and Wild Puerto Rico
(running time: 60 mins)
03:00 pmGordon Ramsay: UnchartedThe Great Smoky Mountains
(running time: 60 mins)
04:00 pmGordon Ramsay: UnchartedIncredible Iceland
(running time: 60 mins)
05:00 pmGordon Ramsay: UnchartedHoly Mole Mexico
(running time: 60 mins)
06:00 pmGordon Ramsay: UnchartedMichigan’s Yooper Cuisine
(running time: 60 mins)
07:00 pmWicked Tuna: Outer BanksBeat the Storm
(running time: 60 mins)
08:00 pmWicked Tuna: Outer BanksHot Water, Big Tuna
(running time: 60 mins)
09:00 pmGordon Ramsay: UnchartedFinland’s Midnight Sun
(running time: 60 mins)
10:00 pmUnknown Waters with Jeremy WadeAfrican Lake Giants
(running time: 60 mins)
11:00 pmGordon Ramsay: UnchartedFinland’s Midnight Sun
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!