SES 3 - Ku Band
103° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
11942 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 20000
VPID: 102
APID: 202
NHK World TV is an English-language television service for viewers all over the world. NHK World TV provides the very latest information from Japan, Asia and the rest of the world, as well as a wide variety of programming, 24 hours a day. The service is aimed at the overseas market, similar to BBC World News, DW, France 24 and RT.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
12:30 amTOKYO EYE 2020Shibuya Shuffle
(running time: 30 mins)
01:00 amNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
01:30 am15 MinutesClose to ART: The Museum of Modern Art, Wakayama
(running time: 15 mins)
01:45 am15 MinutesA Treasured Creation: Today's Treasure - Kyoto Wire Weaving
(running time: 15 mins)
02:00 amNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
02:30 amSide by SideOur Own Way: Rwanda
(running time: 30 mins)
03:00 amNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
03:30 amGRAND SUMO HighlightsDay 3
(running time: 25 mins)
03:55 amSumopediaHow to See Grand Sumo
(running time: 5 mins)
04:00 amNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
04:30 amScience ViewThe Leading Edge: The New Faces of Iron
(running time: 30 mins)
05:00 amNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
05:30 amSide by SideOur Own Way: Rwanda
(running time: 30 mins)
06:00 amNEWSROOM TOKYOThis program gives you comprehensive coverage of events in Japan and Asia. It explains the day's developments and what is behind them.
(running time: 40 mins)
06:40 amDirect TalkHaiyan Zhang / Innovation Director, Microsoft Research, Cambridge
(running time: 15 mins)
06:55 amFudoki"Fudoki" is a five-minute documentary program, introducing the unique environment, festivals and their life-style which have been preserved throughout Japan.
(running time: 5 mins)
07:00 amNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
07:30 amTOKYO EYE 2020Shibuya Shuffle
(running time: 30 mins)
08:00 amNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
08:30 am15 MinutesClose to ART: The Museum of Modern Art, Wakayama
(running time: 15 mins)
08:45 am15 MinutesA Treasured Creation: Today's Treasure - Kyoto Wire Weaving
(running time: 15 mins)
09:00 amNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
09:30 amTrails to TsukijiMATSUTAKE
(running time: 30 mins)
10:00 amNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
10:30 amJapan's Top InventionsPortable Music Players
(running time: 15 mins)
10:45 amInspiring LandscapesThis program portrays the natural beauty still to be found all over Japan by following the scenery and wildlife through the seasons. Today: Autumn at Mt. Hotaka - Northern Japanese Alps.
(running time: 15 mins)
11:00 amNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
11:30 amGRAND SUMO HighlightsDay 4
(running time: 25 mins)
11:55 amSumopediaYorikiri (Frontal force out)
(running time: 5 mins)
12:00 pmNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
12:30 pmTOKYO EYE 2020Shibuya Shuffle
(running time: 30 mins)
01:00 pmNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
01:30 pm15 MinutesClose to ART: The Museum of Modern Art, Wakayama
(running time: 15 mins)
01:45 pm15 MinutesA Treasured Creation: Today's Treasure - Kyoto Wire Weaving
(running time: 15 mins)
02:00 pmNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
02:30 pmSide by SideOur Own Way: Rwanda
(running time: 30 mins)
03:00 pmNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
03:30 pmTrails to TsukijiMATSUTAKE
(running time: 30 mins)
04:00 pmNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
04:30 pmJapan's Top InventionsPortable Music Players
(running time: 15 mins)
04:45 pmInspiring LandscapesThis program portrays the natural beauty still to be found all over Japan by following the scenery and wildlife through the seasons. Today: Autumn at Mt. Hotaka - Northern Japanese Alps.
(running time: 15 mins)
05:00 pmNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
05:30 pmGRAND SUMO HighlightsDay 4
(running time: 25 mins)
05:55 pmSumopediaYorikiri (Frontal force out)
(running time: 5 mins)
06:00 pmNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
06:30 pmCore KyotoInk Paintings: Insights into the Heart of Zen
(running time: 30 mins)
07:00 pmNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
07:30 pmDESIGN TALKS plusFusion Design
(running time: 30 mins)
08:00 pmNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
08:30 pmRISINGA New Generation of Fisheries Workers: Marine Industry Pioneer - Takuya Hasegawa
(running time: 30 mins)
09:00 pmNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
09:30 pmTrails to TsukijiMATSUTAKE
(running time: 30 mins)
10:00 pmNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
10:30 pmJapan's Top InventionsPortable Music Players
(running time: 15 mins)
10:45 pmInspiring LandscapesThis program portrays the natural beauty still to be found all over Japan by following the scenery and wildlife through the seasons. Today: Autumn at Mt. Hotaka - Northern Japanese Alps.
(running time: 15 mins)
11:00 pmNHK NEWSLINENHK NEWSLINE delivers the latest news, business, and weather every hour with stories and analysis from Japan, the rest of Asia, and around the world.
(running time: 30 mins)
11:30 pmGRAND SUMO HighlightsDay 4
(running time: 25 mins)
11:55 pmSumopediaYorikiri (Frontal force out)
(running time: 5 mins)

 
We Want To Hear From You!