AMC 18 - C Band
105° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
3780 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 517
APID: 751
SES 3 - Ku Band
103° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
11880 Mhz
Horizontal
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 512
APID: 752
NBC is an American commercial broadcast television network. This feed airs NBC programs from the Eastern schedule. There are also feeds available for the other timezones on these satellites, but programming is irregular enough on them we can't provide accurate schedule information.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

02:00 amOpen HouseA look at the world of real estate, including the latest trends, investment opportunities and home designs
(running time: 30 mins)
02:30 am1st LookYour guide to the county's best food, nightlife, travel and more
(running time: 30 mins)
03:00 amMeet the PressThis public affairs program is the longest-running television show in the history of broadcasting
(running time: 60 mins)
04:00 amEarly TodayA comprehensive look at overnight news, the day ahead, plus the latest weather from across the nation
(running time: 60 mins)
05:00 amNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 amEarly TodayA comprehensive look at overnight news, the day ahead, plus the latest weather from across the nation
(running time: 30 mins)
06:00 amNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 60 mins)
07:00 amToday ShowThe winter glow for skin and resolution revolution are featured
(running time: 120 mins)
09:00 amToday Show IIIPatrick Stewart and Louis Ashbourne Serkis discuss 'The Kid Who Would be King', vertical marriage and the Sun City Poms are featured and it's make ahead Monday with chef Katie Lee
(running time: 60 mins)
10:00 amToday With Kathie Lee and HodaKevin Sbraga hosts Today food, the top Pinterest trends of 2019 are reviewed, it's motivation Monday with Leyon Azubuike and new gadgets from CES are featured
(running time: 60 mins)
11:00 amNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 120 mins)
01:00 pmDays of Our LivesThe characters from Salem face daily challenges, personal conflicts and supernatural forces
(running time: 60 mins)
02:00 pmNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 330 mins)
07:30 pmNBC Nightly News With Lester HoltThis daily evening news program features the top national and international stories of the day
(running time: 30 mins)
08:00 pmAmerica's Got TalentThe Champions: Three
(running time: 120 mins)
10:00 pmManifestVanishing Point
(running time: 60 mins)
11:00 pmNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 35 mins)
11:35 pmThe Tonight Show Starring Jimmy FallonGuests include Kerry Washington, JoJo Siwa and musical guest Joe Jackson
(running time: unknown or repeats)
11:35 pmThe Tonight Show Starring Jimmy FallonGuests include Kerry Washington, JoJo Siwa and musical guest Joe Jackson
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!