Galaxy 29 - Ku Band
125° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
12106 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 2398
VPID: 101
APID: 256
Montana PBS is the Public Broadcasting Service (PBS) member Public television state network for Montana. It is a joint venture between Montana State University (MSU) and the University of Montana-Missoula (UM).

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amBBC World NewsA report on the day's international news from BBC correspondents around the globe.
(running time: 30 mins)
12:00 amNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 360 mins)
06:00 amAntiques Roadshow The Civil War YearsThe Civil War Years
(running time: 120 mins)
08:00 amClassical Stretch: By Essentrics Arm Toning WorkoutArm Toning Workout
(running time: 30 mins)
08:30 amWild Kratts Crocogator Contest/ Mosquito DragonCrocogator Contest/ Mosquito Dragon
(running time: 30 mins)
09:00 amReady Jet Go! Mindy and Carrot Bake/ Commander Cressida BeginsMindy and Carrot Bake/ Commander Cressida Begins
(running time: 30 mins)
09:30 amCurious George Monkey Goes Batty/ Curious George and the Balloon HoundMonkey Goes Batty/ Curious George and the Balloon Hound
(running time: 30 mins)
10:00 amPinkalicious & Peterrific Indoor Camp-In/ The FlutterbugsIndoor Camp-In/ The Flutterbugs
(running time: 30 mins)
10:30 amDaniel Tiger's Neighborhood Daniel Says I'm Sorry/ The Royal MudpiesDaniel Says I'm Sorry/ The Royal Mudpies
(running time: 30 mins)
11:00 amDaniel Tiger's Neighborhood Calm at the Clock Factory/ Calm for StorytimeCalm at the Clock Factory/ Calm for Storytime
(running time: 30 mins)
11:30 amSplash and Bubbles Smell of Fear/ A New 'Spin'Smell of Fear/ A New 'Spin'
(running time: 30 mins)
12:00 pmSesame Street The Helpful CloudThe Helpful Cloud
(running time: 30 mins)
12:30 pmSit and Be Fit Somatosensory WorkSomatosensory Work
(running time: 30 mins)
01:00 pmFood Over 50 Red Meat and CholesterolRed Meat and Cholesterol
(running time: 30 mins)
01:30 pmExpeditions With Patrick McMillan West Texas: The Trans PecosWest Texas: The Trans Pecos
(running time: 30 mins)
02:00 pmNuclear RequiemExperts, heads of international agencies and world leaders discuss the conundrum of nuclear weapons.
(running time: 60 mins)
03:00 pmPaint This With Jerry Yarnell Ablaze With ColorAblaze With Color
(running time: 30 mins)
03:30 pmFons & Porter's Love of Quilting It Waves ForeverIt Waves Forever
(running time: 30 mins)
04:00 pmThe Cat in the Hat Knows a Lot About That Clever Levers/ Going, Going, GongClever Levers/ Going, Going, Gong
(running time: 30 mins)
04:30 pmPinkalicious & Peterrific Indoor Camp-In/ The FlutterbugsIndoor Camp-In/ The Flutterbugs
(running time: 30 mins)
05:00 pmNature Cat Backyard Bigfoot/ Imperfect ProduceBackyard Bigfoot/ Imperfect Produce
(running time: 30 mins)
05:30 pmPeg + Cat The Dance Problem/ Follow the Bouncing BallThe Dance Problem/ Follow the Bouncing Ball
(running time: 30 mins)
06:00 pmArthur The Perfect Game/ D.W.'S Furry FreakoutThe Perfect Game/ D.W.'S Furry Freakout
(running time: 30 mins)
06:30 pmOdd Squad Life of O’Brian/Whatever Happened to Agent Oz?Life of O’Brian/Whatever Happened to Agent Oz?
(running time: 30 mins)
07:00 pmOdd Squad The Jackies/ Invasion of the Body SwitchersThe Jackies/ Invasion of the Body Switchers
(running time: 30 mins)
07:30 pmNightly Business Report NewIn-depth financial market coverage, including fast-breaking business and economic news.
(running time: 30 mins)
08:00 pmPBS NewsHour NewAn analysis of current events with a news summary, discussions, and news features.
(running time: 60 mins)
09:00 pmNature A Squirrel's Guide to Success NewA Squirrel's Guide to Success
(running time: 60 mins)
10:00 pmNova Thai Cave RescueThai Cave Rescue
(running time: 60 mins)
11:00 pmSinking Cities London NewLondon
(running time: 60 mins)
12:30 amAmanpour & Company NewIn-depth conversations with global thought leaders and cultural influencers.
(running time: 60 mins)
01:30 amMotorweekThis automotive magazine provides consumer-oriented news, advice, auto trends and events.
(running time: 30 mins)
02:00 amStory in the Public Square Martin PuchnerMartin Puchner
(running time: 30 mins)
02:30 amNHK NewslineFull and detailed coverage of rapidly changing developments both in Japan and abroad.
(running time: 30 mins)
03:00 amNative America Cities of the SkyCities of the Sky
(running time: 60 mins)
04:00 amNative America New World RisingNew World Rising
(running time: 60 mins)
05:00 amWe'll Meet Again Saved in VietnamSaved in Vietnam
(running time: unknown or repeats)

 
We Want To Hear From You!