SES 1 - C Band
101° West
DVB-S
MPEG-2
H264
3973 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 5924
VPID: 481
APID: 482
MeTV is bringing our viewers the best in classic television… iconic programs that rank among the most revered shows of all time. It’s something we call Memorable Entertainment Television, or MeTV for short.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amPeter GunnMask of Murder
(running time: 30 mins)
12:30 amNight GalleryThe Shadow in the Well
(running time: 30 mins)
01:00 amThe Facts of LifeDown and Out in Malibu
(running time: 30 mins)
01:30 amDiff'rent StrokesHave I Got a Girl for You
(running time: 30 mins)
02:00 amThe Beverly HillbilliesAnnul That Marriage
(running time: 30 mins)
02:30 amMy Three SonsKibitzers
(running time: 30 mins)
03:00 amLeave It to BeaverBeaver's Poem
(running time: 30 mins)
03:30 amLeave It to BeaverEddie's Girl
(running time: 30 mins)
04:00 amPerry MasonThe Case of the Counterfeit Crank
(running time: 60 mins)
05:00 amMatlockThe Biker
(running time: 60 mins)
06:00 amDiagnosis MurderPlaying God
(running time: 60 mins)
07:00 amIn the Heat of the NightBrotherly Love
(running time: 60 mins)
08:00 amGunsmokeThick 'n' Thin
(running time: 30 mins)
08:30 amGunsmokeGroat's Grudge
(running time: 30 mins)
09:00 amBonanzaThe Younger Brother's Younger Brother
(running time: 60 mins)
10:00 amThe RiflemanA Young Man's Fancy
(running time: 30 mins)
10:30 amThe RiflemanThe Man from Salinas
(running time: 30 mins)
11:00 amWagon TrainThe Cappy Darrin Story
(running time: 60 mins)
12:00 pmCharlie's AngelsLady Killers
(running time: 60 mins)
01:00 pmMama's FamilyFran's Dress
(running time: 30 mins)
01:30 pmThe JeffersonsBlazing Jeffersons
(running time: 30 mins)
02:00 pmM*A*S*HThe Light That Failed
(running time: 30 mins)
02:30 pmM*A*S*HIn Love and War
(running time: 30 mins)
03:00 pmThe Andy Griffith ShowBarney's Uniform
(running time: 30 mins)
03:30 pmThe Andy Griffith ShowOpie's Fortune
(running time: 30 mins)
04:00 pmGomer Pyle, USMCYou Bet Your Won Ton
(running time: 30 mins)
04:30 pmWKRP in CincinnatiThe Consultant
(running time: 30 mins)
05:00 pmHogan's HeroesThe Gestapo Takeover
(running time: 30 mins)
05:30 pmHogan's HeroesKommandant Schultz
(running time: 30 mins)
06:00 pmCarol Burnett and FriendsCarol and Sis; Salute to RKO
(running time: 30 mins)
06:30 pmPerry MasonThe Case of the Caretaker's Cat
(running time: 60 mins)
07:30 pmThe Twilight ZoneA Thing About Machines
(running time: 30 mins)
08:00 pmAlfred Hitchcock PresentsNightmare in 4-D
(running time: 30 mins)
08:30 pmAlfred Hitchcock PresentsMy Brother, Richard
(running time: 30 mins)
09:00 pmMannixCold Trail
(running time: 60 mins)
10:00 pmCannonHear No Evil
(running time: 60 mins)
11:00 pm77 Sunset StripThe Double Death of Benny Markham
(running time: 60 mins)
07:30 pmThe Twilight ZoneA Thing About Machines
(running time: 30 mins)
08:00 pmAlfred Hitchcock PresentsNightmare in 4-D
(running time: 30 mins)
08:30 pmAlfred Hitchcock PresentsMy Brother, Richard
(running time: 30 mins)
09:00 pmMannixCold Trail
(running time: 60 mins)
10:00 pmCannonHear No Evil
(running time: 60 mins)
11:00 pm77 Sunset StripThe Double Death of Benny Markham
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!