Galaxy 16 - C Band
99° West
DVB-S2
MPEG-2
AC3
3720 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 8700
VPID: 481
APID: 482
MeTV Ozarks is a KRBK affiliated station (Springfield, MO) airing programming from the MeTV Network.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amBattlestar GalacticaSaga of a Star World
(running time: 60 mins)
01:00 amKolchak: The Night StalkerThe Spanish Moss Murders
(running time: 60 mins)
02:00 amLost in SpaceThe Space Trader
(running time: 60 mins)
03:00 amVoyage to the Bottom of the SeaThe Exile
(running time: 60 mins)
04:00 amLand of the GiantsDeadly Pawn
(running time: 60 mins)
05:00 amSwamp ThingFuture Tense
(running time: 30 mins)
05:30 amSwamp ThingHide in the Night
(running time: 30 mins)
06:00 amALFThe Future's So Bright, I Gotta Wear Shades
(running time: 30 mins)
06:30 amALFWhen I'm 64
(running time: 30 mins)
07:00 amMystery HuntersScreaming Skull and Pele
(running time: 30 mins)
07:30 amMystery HuntersKing Midas and Blood Cave
(running time: 30 mins)
08:00 amBeakman's WorldElectricity, Beakmania & Light Bulbs
(running time: 30 mins)
08:30 amBeakman's WorldSound, Beakmania & Explosions
(running time: 30 mins)
09:00 amBill Nye the Science GuyDigestion
(running time: 30 mins)
09:30 amBill Nye the Science GuyMagnetism
(running time: 30 mins)
10:00 amSaved by the BellOperation Zack
(running time: 30 mins)
10:30 amSaved by the BellCheck Your Mate
(running time: 30 mins)
11:00 amSaved by the BellPipe Dreams
(running time: 30 mins)
11:30 amSaved by the BellAll in the Mall
(running time: 30 mins)
12:00 pmThe Brady BunchBobby's Hero
(running time: 30 mins)
12:30 pmThe Brady BunchThe Subject Was Noses
(running time: 30 mins)
01:00 pmThe Brady BunchHow to Succeed in Business?
(running time: 30 mins)
01:30 pmThe Brady BunchYou're Never Too Old
(running time: 30 mins)
02:00 pmThe Facts of LifeThe Christmas Show
(running time: 30 mins)
02:30 pmDiff'rent StrokesSanta's Helper
(running time: 30 mins)
03:00 pmTouched by an AngelIt Came Upon a Midnight Clear
(running time: 60 mins)
04:00 pmMama's FamilySanta Mama
(running time: 30 mins)
04:30 pmMama's FamilyMama Gets Goosed
(running time: 30 mins)
05:00 pmThe JeffersonsThe Christmas Wedding
(running time: 30 mins)
05:30 pmThe JeffersonsAll I Want for Christmas
(running time: 30 mins)
06:00 pmThe Love BoatSanta, Santa, Santa; Another Dog Gone Christmas; Noel's Christmas Carol
(running time: 60 mins)
07:00 pmThe Odd CoupleScrooge Gets an Oscar
(running time: 30 mins)
07:30 pmThe Odd CoupleLovers Don't Make House Calls
(running time: 30 mins)
08:00 pmColumboMurder in Malibu
(running time: 120 mins)
10:00 pmTouched by an AngelOnly Connect
(running time: 60 mins)
11:00 pmNight GalleryThe Tune in Dan's Cafe; Marmalade Wine
(running time: 30 mins)
11:30 pmNight GalleryLindemann's Catch
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!