AMC 10 - C Band
135° West
DVB-S
MPEG-2
HD
AC3
4000 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 29079
VPID: 3560
APID: 3500
Link TV - broadcasts programs that engage, educate and activate viewers to become involved in the world. These programs provide a unique perspective on international news, current events, and diverse cultures, presenting issues not often covered in the US media.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amJohnny Mathis: Wonderful, Wonderful!No Episode Information
(running time: 120 mins)
02:00 amNew Environmentalists - The SeriesFrom Peru to Tanzania
(running time: 30 mins)
02:30 amEarth FocusNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 amIn the Americas With David YetmanDominican Republic: Of Baseball, Whales, and Limping Devils
(running time: 30 mins)
03:30 amAmerica's HeartlandNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:00 amMovie: Roadtrip Nation: One Step CloserNo Episode Information
(running time: 60 mins)
05:00 amBoth WorldsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 amRoadtrip Nation: Risk and RewardThe World Is Your Oyster
(running time: 30 mins)
06:00 amNew Environmentalists - The SeriesFrom Peru to Tanzania
(running time: 30 mins)
06:30 amLost LAVenice
(running time: 30 mins)
07:00 amDemocracy Now!No Episode Information
(running time: 60 mins)
08:00 amDw NewsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amCurious TravelerCurious Kotor
(running time: 30 mins)
09:00 amMovie: Roadtrip Nation: One Step CloserNo Episode Information
(running time: 60 mins)
10:00 amStart UpGlacier Confectioners
(running time: 30 mins)
10:30 amRic Edelman's The Truth About RetirementNo Episode Information
(running time: 90 mins)
12:00 pmRick Steves' Europe: Great German CitiesNo Episode Information
(running time: 120 mins)
02:00 pmMovie: Wings Over Grand CanyonNo Episode Information
(running time: 60 mins)
03:00 pmMovie: Shanghai 1937: Where World War II BeganNo Episode Information
(running time: 60 mins)
04:00 pmMovie: Too Soon to Forget: The Journey of Younger Onset Alzheimer's DiseaseNo Episode Information
(running time: 60 mins)
05:00 pmRick Steves' Europe: Great German CitiesNo Episode Information
(running time: unknown or repeats)
12:00 amJohnny Mathis: Wonderful, Wonderful!No Episode Information
(running time: 120 mins)
02:00 amNew Environmentalists - The SeriesFrom Peru to Tanzania
(running time: 30 mins)
02:30 amEarth FocusNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 amIn the Americas With David YetmanDominican Republic: Of Baseball, Whales, and Limping Devils
(running time: 30 mins)
03:30 amAmerica's HeartlandNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:00 amMovie: Roadtrip Nation: One Step CloserNo Episode Information
(running time: 60 mins)
05:00 amBoth WorldsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 amRoadtrip Nation: Risk and RewardThe World Is Your Oyster
(running time: 30 mins)
06:00 amNew Environmentalists - The SeriesFrom Peru to Tanzania
(running time: 30 mins)
06:30 amLost LAVenice
(running time: 30 mins)
07:00 amDemocracy Now!No Episode Information
(running time: 60 mins)
08:00 amDw NewsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amCurious TravelerCurious Kotor
(running time: 30 mins)
09:00 amMovie: Roadtrip Nation: One Step CloserNo Episode Information
(running time: 60 mins)
10:00 amStart UpGlacier Confectioners
(running time: 30 mins)
10:30 amRic Edelman's The Truth About RetirementNo Episode Information
(running time: 90 mins)
12:00 pmRick Steves' Europe: Great German CitiesNo Episode Information
(running time: 120 mins)
02:00 pmMovie: Wings Over Grand CanyonNo Episode Information
(running time: 60 mins)
03:00 pmMovie: Shanghai 1937: Where World War II BeganNo Episode Information
(running time: 60 mins)
04:00 pmMovie: Too Soon to Forget: The Journey of Younger Onset Alzheimer's DiseaseNo Episode Information
(running time: 60 mins)
05:00 pmRick Steves' Europe: Great German CitiesNo Episode Information
(running time: 120 mins)
07:00 pmMovie: Wings Over Grand CanyonNo Episode Information
(running time: 60 mins)
08:00 pmGlobal 3000Venezuela: The Desperate Escape to Brazil; Syria's Missing People: Lost but Not Forgotten; Hanoi: The Battle Against Smog
(running time: 30 mins)
08:30 pmEarth FocusNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 pmBioneersNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 pmAngry PlanetCabo Verde Volcano
(running time: 30 mins)
10:00 pmArtboundLa Raza
(running time: 60 mins)
11:00 pmSound TrackerUSA Road Trip
(running time: 60 mins)
12:00 amJohnny Mathis: Wonderful, Wonderful!No Episode Information
(running time: 120 mins)
02:00 amNew Environmentalists - The SeriesFrom Peru to Tanzania
(running time: 30 mins)
02:30 amEarth FocusNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 amIn the Americas With David YetmanDominican Republic: Of Baseball, Whales, and Limping Devils
(running time: 30 mins)
03:30 amAmerica's HeartlandNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:00 amMovie: Roadtrip Nation: One Step CloserNo Episode Information
(running time: 60 mins)
05:00 amBoth WorldsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 amRoadtrip Nation: Risk and RewardThe World Is Your Oyster
(running time: 30 mins)
06:00 amNew Environmentalists - The SeriesFrom Peru to Tanzania
(running time: 30 mins)
06:30 amLost LAVenice
(running time: 30 mins)
07:00 amDemocracy Now!No Episode Information
(running time: 60 mins)
08:00 amDw NewsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amCurious TravelerCurious Kotor
(running time: 30 mins)
09:00 amMovie: Roadtrip Nation: One Step CloserNo Episode Information
(running time: 60 mins)
10:00 amStart UpGlacier Confectioners
(running time: 30 mins)
10:30 amRic Edelman's The Truth About RetirementNo Episode Information
(running time: 90 mins)
12:00 pmRick Steves' Europe: Great German CitiesNo Episode Information
(running time: 120 mins)
02:00 pmMovie: Wings Over Grand CanyonNo Episode Information
(running time: 60 mins)
03:00 pmMovie: Shanghai 1937: Where World War II BeganNo Episode Information
(running time: 60 mins)
04:00 pmMovie: Too Soon to Forget: The Journey of Younger Onset Alzheimer's DiseaseNo Episode Information
(running time: 60 mins)
05:00 pmRick Steves' Europe: Great German CitiesNo Episode Information
(running time: 120 mins)
07:00 pmMovie: Wings Over Grand CanyonNo Episode Information
(running time: 60 mins)
08:00 pmGlobal 3000Venezuela: The Desperate Escape to Brazil; Syria's Missing People: Lost but Not Forgotten; Hanoi: The Battle Against Smog
(running time: 30 mins)
08:30 pmEarth FocusNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 pmBioneersNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 pmAngry PlanetCabo Verde Volcano
(running time: 30 mins)
10:00 pmArtboundLa Raza
(running time: 60 mins)
11:00 pmSound TrackerUSA Road Trip
(running time: 60 mins)
07:00 pmMovie: Wings Over Grand CanyonNo Episode Information
(running time: 60 mins)
08:00 pmGlobal 3000Venezuela: The Desperate Escape to Brazil; Syria's Missing People: Lost but Not Forgotten; Hanoi: The Battle Against Smog
(running time: 30 mins)
08:30 pmEarth FocusNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 pmBioneersNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 pmAngry PlanetCabo Verde Volcano
(running time: 30 mins)
10:00 pmArtboundLa Raza
(running time: 60 mins)
11:00 pmSound TrackerUSA Road Trip
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!