Galaxy 17 - C Band
91° West
DVB-S2
MPEG-4
3966 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 5600
VPID: 41
APID: 44
LIGHT TV is a new free broadcast network featuring family-friendly programming including movies, series and short form content. LIGHT TV is your destination for positive, wholesome entertainment.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amFlipper Silent NightSilent Night
(running time: 60 mins)
12:00 amNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 360 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:00 amWimzie's HouseLearning adventures and original songs introduce preschoolers to a pro-social curriculum.
(running time: 30 mins)
07:30 amThe Country Mouse and the City Mouse AdventuresA practical country mouse and her city cousin travel the world and have adventures together.
(running time: 30 mins)
08:00 amFranny's FeetFranny takes the audience on a series of magical adventures when she tries on shoes.
(running time: 30 mins)
08:30 amThe Busy World of Richard ScarryEnjoy stories from the world's best selling children's author Richard Scarry.
(running time: 30 mins)
09:00 amThe New Adventures of MadelineNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 amHeathcliffHeathcliff the street smart cat may cause lots of chaos, but he's a good guy deep down.
(running time: 30 mins)
10:00 amThe Greatest Thing That Almost Happened (1977)(1977)
(running time: 120 mins)
12:00 pmSleeping Beauty (1987)(1987)
(running time: 120 mins)
02:00 pmNichola Nickelby (2002)(2002)
(running time: 150 mins)
04:30 pmThe Patty Duke Show The Perfect HostessThe Perfect Hostess
(running time: 30 mins)
05:00 pmAre You Smarter Than a 5th Grader?An adult's lack of knowledge is tested to reveal how much they have forgotten since elementary school. Grownups find themselves back in the classroom, revisiting their youth and tackling subjects they were taught long ago from actual textbooks.
(running time: 30 mins)
05:30 pmAre You Smarter Than a 5th Grader?An adult's lack of knowledge is tested to reveal how much they have forgotten since elementary school. Grownups find themselves back in the classroom, revisiting their youth and tackling subjects they were taught long ago from actual textbooks.
(running time: 30 mins)
06:00 pmHighway to Heaven Dust ChildDust Child
(running time: 60 mins)
07:00 pmHighway to Heaven The Return of the Masked RiderThe Return of the Masked Rider
(running time: 60 mins)
08:00 pmHeartland Starstruck!Starstruck!
(running time: 60 mins)
09:00 pmHeartland The Divorce HorseThe Divorce Horse
(running time: 60 mins)
10:00 pmThe Great Adventure (1976)(1976)
(running time: 120 mins)
01:00 amFlipperScientists at a marine study centre come to rely on the help of a friendly dolphin.
(running time: 60 mins)
02:00 amFlipper Dolphin LoveDolphin Love
(running time: 30 mins)
02:30 amFlipper Agent BudAgent Bud
(running time: 30 mins)
03:00 amSea Hunt Point of No ReturnPoint of No Return
(running time: 30 mins)
03:30 amSea Hunt River TreasureRiver Treasure
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: unknown or repeats)

 
We Want To Hear From You!