Galaxy 19 - C Band
97° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
3940 Mhz
Horizontal
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 289
APID: 290
Laff. "You Know You Want To." Comedy programming, featuring a mix of feature films and archived sitcoms, targeted at adults between the ages of 18 and 49 years old.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amThat '70s ShowPrank Day
(running time: 30 mins)
12:30 amThat '70s ShowEric's Corvette Caper
(running time: 30 mins)
01:00 amGrace Under FireJune 15, 1997
(running time: 30 mins)
01:30 amGrace Under FirePitch and Woo
(running time: 30 mins)
02:00 amThe Drew Carey ShowDrew Can't Carey a Tune
(running time: 30 mins)
02:30 amThe Drew Carey ShowBuzzie Wuzzie Liked His Beer
(running time: 30 mins)
03:00 amThe Drew Carey ShowFetal Attraction
(running time: 30 mins)
03:30 amThe Drew Carey ShowThe Warsaw Closes
(running time: 30 mins)
04:00 amSpin CityFight Flub
(running time: 30 mins)
04:30 amSpin CityChinatown
(running time: 30 mins)
05:00 amSpin CityAn Office and a Gentleman
(running time: 30 mins)
05:30 amSpin CityO Mother, Where Art Thou?
(running time: 30 mins)
06:00 am#Lucky Number(2015)
(running time: 120 mins)
08:00 amNight CourtDeath Takes a Halloween
(running time: 30 mins)
08:30 amNight CourtDay Court
(running time: 30 mins)
09:00 am3rd Rock From the SunNear Dick Experience
(running time: 30 mins)
09:30 am3rd Rock From the SunEpisode 1: The Baby Menace
(running time: 30 mins)
10:00 amSpin CityThe Spanish Prisoner
(running time: 30 mins)
10:30 amSpin CityThe Bone Collectors
(running time: 30 mins)
11:00 amSpin CityBlind Faith
(running time: 30 mins)
11:30 amSpin CityBalloons Over Broadway
(running time: 30 mins)
12:00 pmSpin CityLost and Found
(running time: 30 mins)
12:30 pmSpin CityAll the Wrong Moves
(running time: 30 mins)
01:00 pmNight CourtCrossroads
(running time: 30 mins)
01:30 pmNight CourtCrossroads
(running time: 30 mins)
02:00 pmNight CourtA Night Court at the Opera
(running time: 30 mins)
02:30 pmNight CourtNobody Says "Rat Fink" Anymore
(running time: 30 mins)
03:00 pmThe Drew Carey ShowOswald's Dad Returns
(running time: 30 mins)
03:30 pmThe Drew Carey ShowAll Work and No Play
(running time: 30 mins)
04:00 pmThe Drew Carey ShowDrew's in a Coma
(running time: 30 mins)
04:30 pmThe Drew Carey ShowDrew and the Baby
(running time: 30 mins)
05:00 pm3rd Rock From the SunDick's Big Giant Headache
(running time: 30 mins)
05:30 pm3rd Rock From the SunDick's Big Giant Headache
(running time: 30 mins)
06:00 pm3rd Rock From the SunDick for Tat
(running time: 30 mins)
06:30 pm3rd Rock From the SunThe Fifth Solomon
(running time: 30 mins)
07:00 pmThat '70s ShowHyde's Birthday
(running time: 30 mins)
07:30 pmThat '70s ShowThat '70s Musical
(running time: 30 mins)
08:00 pmThat '70s ShowEric's False Alarm
(running time: 30 mins)
08:30 pmThat '70s ShowEverybody Loves Casey
(running time: 30 mins)
09:00 pmHome ImprovementThe Look
(running time: 30 mins)
09:30 pmHome ImprovementRoom Without a View
(running time: 30 mins)
10:00 pmHome ImprovementChicago Hope
(running time: 30 mins)
10:30 pmHome ImprovementDoctor in the House
(running time: 30 mins)
11:00 pm3rd Rock From the SunDial 'M' for Dick
(running time: 30 mins)
11:30 pm3rd Rock From the SunDick and Tuck
(running time: unknown or repeats)

 
We Want To Hear From You!