SES 2 - Ku Band
87° West
DVB-S
MPEG-4
H264
AC3
11806 Mhz
Horizontal
FEC: 3/5
S/R: 11150
VPID: 97
APID: 100
Louisiana Public Broadcasting (LPB) is a state-run, viewer-supported state network of Public Broadcasting Service (PBS) non-commercial educational Public television member stations serving the state of Louisiana outside Greater New Orleans. The stations are operated by the Louisiana Educational Television Authority.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amAmanpour & Company NewIn-depth conversations with global thought leaders and cultural influencers.
(running time: 60 mins)
12:00 amNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 360 mins)
06:00 amWild KrattsChris and Martin Kratt go on animated adventures with friends and visit exotic habitats to see endangered and interesting animals.
(running time: 30 mins)
06:30 amWild KrattsChris and Martin Kratt go on animated adventures with friends and visit exotic habitats to see endangered and interesting animals.
(running time: 30 mins)
07:00 amReady Jet Go!Sean and Sydney befriend the new kid on the street, Jet Propulsion, whose family members happen to be aliens from the planet Bortron 7. They explore the solar system and the effects it has on the science of our planet.
(running time: 30 mins)
07:30 amThe Cat in the Hat Knows a Lot About ThatBest friends Sally and Nick are transported all over the globe, making natural science discoveries with the Cat as their guide. The Cat's helpers, Thing One and Thing Two, also come along for the ride in the Cat's custom vehicle, the Thinga-ma-jigger.
(running time: 30 mins)
08:00 amNature CatFred is a house cat who dreams of exploring the great outdoors. Once his family leaves for the day, Fred transforms into Nature Cat, 'backyard explorer extraordinaire.' Nature Cat can't wait to get outside for a day of excursions and bravery.
(running time: 30 mins)
08:30 amCurious GeorgeBased on the best selling books by Margaret and H.A. Rey, and narrated by actor William H. Macy, George is a curious little monkey who always seems to get into one scrape after another.
(running time: 30 mins)
09:00 amPinkalicious & PeterrificFollow the adventures of Pinkalicious and her brother Peter. Pinkalicious imagines creative possibilities everywhere she looks. She is an artist at heart—and, like most creative people; she sees the world differently from others.
(running time: 30 mins)
09:30 amDaniel Tiger's NeighborhoodDaniel Tiger, the shy four-year-old son of Daniel Striped Tiger, and the other children in the Neighbourhood of Make-Believe have fun and learn life lessons.
(running time: 30 mins)
10:00 amDaniel Tiger's NeighborhoodDaniel Tiger, the shy four-year-old son of Daniel Striped Tiger, and the other children in the Neighbourhood of Make-Believe have fun and learn life lessons.
(running time: 30 mins)
10:30 amSplash and BubblesSplash, Bubbles and their best friends Dunk and Ripple go on epic adventures, discovering marine biology and oceanography as they meet all kinds of 'citizens of the sea.'
(running time: 30 mins)
11:00 amSesame StreetAn award-winning children's series providing education and enrichment for preschoolers.
(running time: 30 mins)
11:30 amSuper WHY!The Super Readers jump into storybooks to find answers and solutions to preschool questions and challenges.
(running time: 30 mins)
12:00 pmDinosaur TrainBuddy, a T-Rex, has many adventures aboard the Dinosaur Train where he meets many new fascinating dinosaur friends. He learns interesting facts about them, palaeontology and the nature of science.
(running time: 30 mins)
12:30 pmPeg + CatFollow the adorable, spirited Peg and her sidekick, Cat, as they embark on adventures, solve problems and learn foundational math concepts and skills.
(running time: 30 mins)
01:00 pmNative AmericaExplore the splendor and ingenuity of the world created by America’s First Peoples, 15,000 years ago. Combining modern science with Native knowledge, the series shines a spotlight on these ancient cultures and the communities that still thrive today.
(running time: 60 mins)
02:00 pmNative AmericaExplore the splendor and ingenuity of the world created by America’s First Peoples, 15,000 years ago. Combining modern science with Native knowledge, the series shines a spotlight on these ancient cultures and the communities that still thrive today.
(running time: 60 mins)
03:00 pmPinkalicious & PeterrificFollow the adventures of Pinkalicious and her brother Peter. Pinkalicious imagines creative possibilities everywhere she looks. She is an artist at heart—and, like most creative people; she sees the world differently from others.
(running time: 30 mins)
03:30 pmWild KrattsChris and Martin Kratt go on animated adventures with friends and visit exotic habitats to see endangered and interesting animals.
(running time: 30 mins)
04:00 pmWild KrattsChris and Martin Kratt go on animated adventures with friends and visit exotic habitats to see endangered and interesting animals.
(running time: 30 mins)
04:30 pmOdd SquadFollow Olive and Otto whose mission is to save the day from unusual cases in their town. A math concept is embedded in each of their cases, as Olive and Otto work together to problem-solve and correct the oddity du jour.
(running time: 30 mins)
05:00 pmOdd SquadFollow Olive and Otto whose mission is to save the day from unusual cases in their town. A math concept is embedded in each of their cases, as Olive and Otto work together to problem-solve and correct the oddity du jour.
(running time: 30 mins)
05:30 pmArthur Home Sweet Home/ Do You Believe in Magic?Home Sweet Home/ Do You Believe in Magic?
(running time: 30 mins)
06:00 pmBBC World News: AmericaBBC correspondent Katty Kay anchors BBC AMERICA's award-winning hour-long, U.S.-targeted nightly newscast.
(running time: 30 mins)
06:30 pmNightly Business Report NewIn-depth financial market coverage, including fast-breaking business and economic news.
(running time: 30 mins)
07:00 pmPBS NewsHour NewAn analysis of current events with a news summary, discussions, and news features.
(running time: 60 mins)
08:00 pmNature A Squirrel's Guide to Success NewA Squirrel's Guide to Success
(running time: 60 mins)
09:00 pmNova Thai Cave RescueThai Cave Rescue
(running time: 60 mins)
10:00 pmSinking Cities London NewLondon
(running time: 60 mins)
11:00 pmEmpire Builders The British EmpireThe British Empire
(running time: 60 mins)
01:00 amNova Thai Cave RescueThai Cave Rescue
(running time: 60 mins)
02:00 amSinking Cities LondonLondon
(running time: 60 mins)
03:00 amNative America Cities of the SkyCities of the Sky
(running time: 60 mins)
04:00 amNative America New World RisingNew World Rising
(running time: 60 mins)
05:00 amWe'll Meet Again Saved in VietnamSaved in Vietnam
(running time: unknown or repeats)

 
We Want To Hear From You!