SES 2 - Ku Band
87° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
11806 Mhz
Horizontal
FEC: 3/5
S/R: 11150
VPID: 81
APID: 84
Louisiana Public Broadcasting (LPB) is a state-run, viewer-supported state network of Public Broadcasting Service (PBS) non-commercial educational Public television member stations serving the state of Louisiana outside Greater New Orleans. The stations are operated by the Louisiana Educational Television Authority. LPB3 runs Create TV programming.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amSamantha Brown's Places to Love Xi'an, ChinaXi'an, China
(running time: 30 mins)
12:00 amNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 360 mins)
06:00 amSamantha Brown's Places to Love Xi'an, ChinaXi'an, China
(running time: 30 mins)
06:30 amMartha Stewart's Cooking School On the BoneOn the Bone
(running time: 30 mins)
07:00 amKnit and Crochet Now The Cocoon CrazeThe Cocoon Craze
(running time: 30 mins)
07:30 amPainting With Wilson Bickford Seaside SolitudeSeaside Solitude
(running time: 30 mins)
08:00 amNew Scandinavian Cooking A Traveller's BiteA Traveller's Bite
(running time: 30 mins)
08:30 amCiao Italia Amarena Cherry Roll/ Rotolo di AmarenaAmarena Cherry Roll/ Rotolo di Amarena
(running time: 30 mins)
09:00 amJacques Pépin: More Fast Food My Way Earth to TableEarth to Table
(running time: 30 mins)
09:30 amA Chef's Life Don't Tom Thumb Your Nose at Me!Don't Tom Thumb Your Nose at Me!
(running time: 30 mins)
10:00 amBorn to Explore With Richard Wiese South Africa: Saving the Mighty RhinoSouth Africa: Saving the Mighty Rhino
(running time: 30 mins)
10:30 amIn the Americas Havana: Inside the CityHavana: Inside the City
(running time: 30 mins)
11:00 amAsk This Old House Storage Bench/ Old Shower ValveStorage Bench/ Old Shower Valve
(running time: 30 mins)
11:30 amThe Woodwright's Shop Carving Away With Mary MayCarving Away With Mary May
(running time: 30 mins)
12:00 pmGarden Smart Shade PlantsShade Plants
(running time: 30 mins)
12:30 pmMake48The 48 hours is winding down and the teams are in the final stages of wrapping up their designs, making a product website and preparing their pitch.
(running time: 30 mins)
01:00 pmKnit and Crochet Now The Cocoon CrazeThe Cocoon Craze
(running time: 30 mins)
01:30 pmPainting With Wilson Bickford Seaside SolitudeSeaside Solitude
(running time: 30 mins)
02:00 pmNew Scandinavian Cooking A Traveller's BiteA Traveller's Bite
(running time: 30 mins)
02:30 pmCiao Italia Amarena Cherry Roll/ Rotolo di AmarenaAmarena Cherry Roll/ Rotolo di Amarena
(running time: 30 mins)
03:00 pmJacques Pépin: More Fast Food My Way Earth to TableEarth to Table
(running time: 30 mins)
03:30 pmA Chef's Life Don't Tom Thumb Your Nose at Me!Don't Tom Thumb Your Nose at Me!
(running time: 30 mins)
04:00 pmBorn to Explore With Richard Wiese South Africa: Saving the Mighty RhinoSouth Africa: Saving the Mighty Rhino
(running time: 30 mins)
04:30 pmIn the Americas Havana: Inside the CityHavana: Inside the City
(running time: 30 mins)
05:00 pmRick Steves' Europe Rome: Ancient GloryRome: Ancient Glory
(running time: 30 mins)
05:30 pmThe Woodwright's Shop Carving Away With Mary MayCarving Away With Mary May
(running time: 30 mins)
06:00 pmGarden Smart Shade PlantsShade Plants
(running time: 30 mins)
06:30 pmMake48The 48 hours is winding down and the teams are in the final stages of wrapping up their designs, making a product website and preparing their pitch.
(running time: 30 mins)
07:00 pmAsk This Old House Storage Bench/ Old Shower ValveStorage Bench/ Old Shower Valve
(running time: 30 mins)
07:30 pmHow to Cook Well With Rory O'Connell Celeriac Fritters/ Roast PheasantCeleriac Fritters/ Roast Pheasant
(running time: 30 mins)
08:00 pmFood Flirts Cape Cod Road-TripCape Cod Road-Trip
(running time: 30 mins)
08:30 pmTaste the Islands With Chef Irie An Early LunchAn Early Lunch
(running time: 30 mins)
09:00 pmLidia's Kitchen A Winter GardenA Winter Garden
(running time: 30 mins)
09:30 pmCook's Country From America's Test Kitchen Tex-Mex FavoritesTex-Mex Favorites
(running time: 30 mins)
10:00 pmYan Can Cook: Spice Kingdom Poetry in a CupPoetry in a Cup
(running time: 30 mins)
10:30 pmHow to Cook Well With Rory O'Connell Celeriac Fritters/ Roast PheasantCeleriac Fritters/ Roast Pheasant
(running time: 30 mins)
11:00 pmAsk This Old House Storage Bench/ Old Shower ValveStorage Bench/ Old Shower Valve
(running time: 30 mins)
11:30 pmRick Steves' Europe Rome: Ancient GloryRome: Ancient Glory
(running time: 30 mins)
12:30 amLidia's Kitchen A Winter GardenA Winter Garden
(running time: 30 mins)
01:00 amCook's Country From America's Test Kitchen Tex-Mex FavoritesTex-Mex Favorites
(running time: 30 mins)
01:30 amFood Flirts Cape Cod Road-TripCape Cod Road-Trip
(running time: 30 mins)
02:00 amNew Scandinavian Cooking A Traveller's BiteA Traveller's Bite
(running time: 30 mins)
02:30 amFringe Benefits PittsburghPittsburgh
(running time: 30 mins)
03:00 amLidia's Kitchen A Winter GardenA Winter Garden
(running time: 30 mins)
03:30 amCook's Country From America's Test Kitchen Tex-Mex FavoritesTex-Mex Favorites
(running time: 30 mins)
04:00 amYan Can Cook: Spice Kingdom Poetry in a CupPoetry in a Cup
(running time: 30 mins)
04:30 amHow to Cook Well With Rory O'Connell Celeriac Fritters/ Roast PheasantCeleriac Fritters/ Roast Pheasant
(running time: 30 mins)
05:00 amAsk This Old House Storage Bench/ Old Shower ValveStorage Bench/ Old Shower Valve
(running time: 30 mins)
05:30 amRick Steves' Europe Rome: Ancient GloryRome: Ancient Glory
(running time: unknown or repeats)

 
We Want To Hear From You!