SES 2 - Ku Band
87° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
11806 Mhz
Horizontal
FEC: 3/5
S/R: 11150
VPID: 65
APID: 68
Louisiana Public Broadcasting (LPB) is a state-run, viewer-supported state network of Public Broadcasting Service (PBS) non-commercial educational Public television member stations serving the state of Louisiana outside Greater New Orleans. The stations are operated by the Louisiana Educational Television Authority. LPB2 runs PBS Kids programming.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amDaniel Tiger's NeighborhoodDaniel's Babysitter/ Daniel Goes to School
(running time: 30 mins)
12:30 amPinkalicious & PeterrificFairy House/ Pinkabotta & Peterbotta
(running time: 30 mins)
01:00 amThe Cat in the Hat Knows a Lot About ThatNo Night Today/ Fun in the Sun
(running time: 30 mins)
01:30 amDinosaur TrainDome-Headed Dinosaur/ Treasure Hunt
(running time: 30 mins)
02:00 amLet's Go Luna!Guitar to Sitar/ Spring Has Not Sprung
(running time: 30 mins)
02:30 amReady Jet Go!Earth, Wind and Flyer/ Mini-Golf at the DSA
(running time: 30 mins)
03:00 amThe Cat in the Hat Knows a Lot About CampingThe Little Cats join The Cat in the Hat, Fish, Nick and Sally on a fun and frenzied outdoor adventure as they camp, hike and paddle their way to Fish’s family reunion
(running time: 60 mins)
04:00 amArthurMr. Ratburn and the Special Someone: The Feud
(running time: 30 mins)
04:30 amArthurWhen Rivals Came to Roost: The Longest Eleven Minutes
(running time: 30 mins)
05:00 amArthurMuffy's House Guests: Binky Can't Always Get What He Wants
(running time: 30 mins)
05:30 amArthurMuffy's Car Campaign: Truth or Poll
(running time: 30 mins)
06:00 amThe Cat in the Hat Knows a Lot About CampingThe Little Cats join The Cat in the Hat, Fish, Nick and Sally on a fun and frenzied outdoor adventure as they camp, hike and paddle their way to Fish’s family reunion
(running time: unknown or repeats)
07:00 amCyberchaseLess Than Zero
(running time: 30 mins)
07:30 amCyberchaseA Broom of One's Own
(running time: 30 mins)
08:00 amWordGirlA World Without WordGirl
(running time: 30 mins)
08:30 amArthurMuffy's House Guests: Binky Can't Always Get What He Wants
(running time: 30 mins)
09:00 amMartha SpeaksThe Puppy Show/ Never Forget to Remember
(running time: 30 mins)
09:30 amPeg + CatThe Dance Problem/ Follow the Bouncing Ball
(running time: 30 mins)
10:00 amThe Cat in the Hat Knows a Lot About ThatBounce/ Timmy Tippy Toe
(running time: 30 mins)
10:30 amSplash and BubblesMayor for a Day/ Oblo From Down Below
(running time: 30 mins)
11:00 amSesame StreetRosita and Elmo Teach Yoga
(running time: 30 mins)
11:30 amSuper WHY!The Silly Word Play
(running time: 30 mins)
12:00 pmClifford the Big Red DogLittle Big Pup/ Getting to Know You
(running time: 30 mins)
12:30 pmCaillouCaillou the Bookworm
(running time: 30 mins)
01:00 pmSid the Science KidMust See TV
(running time: 30 mins)
01:30 pmWordWorldA String's the Thing/ J-J-Jelly
(running time: 30 mins)
02:00 pmPeep and the Big Wide WorldQuack and the Amazing Sandy Magic: Duckball
(running time: 30 mins)
02:30 pmSplash and BubblesMayor for a Day/ Oblo From Down Below
(running time: 30 mins)
03:00 pmSesame StreetRosita and Elmo Teach Yoga
(running time: 30 mins)
03:30 pmDaniel Tiger's NeighborhoodDaniel's New Friend/ Same and Different
(running time: 30 mins)
04:00 pmDaniel Tiger's NeighborhoodPrince Wednesday Finds a Way to Play/ Finding a Way to Play on Backwards Day
(running time: 30 mins)
04:30 pmPinkalicious & PeterrificSlumber Party/ Puptastic
(running time: 30 mins)
05:00 pmThe Cat in the Hat Knows a Lot About ThatBounce/ Timmy Tippy Toe
(running time: 30 mins)
05:30 pmDinosaur TrainValley of the Stygimolochs/ Tiny Loves Fish
(running time: 30 mins)
06:00 pmLet's Go Luna!You Froze My Shorts/ What a Matryoshka
(running time: 30 mins)
06:30 pmReady Jet Go!Freebird/ Sean's Robotic Arm
(running time: 30 mins)
07:00 pmThe Cat in the Hat Knows a Lot About CampingThe Little Cats join The Cat in the Hat, Fish, Nick and Sally on a fun and frenzied outdoor adventure as they camp, hike and paddle their way to Fish’s family reunion
(running time: 60 mins)
08:00 pmArthurMr. Ratburn and the Special Someone: The Feud
(running time: 30 mins)
08:30 pmArthurWhen Rivals Came to Roost: The Longest Eleven Minutes
(running time: 30 mins)
09:00 pmArthurMuffy's House Guests: Binky Can't Always Get What He Wants
(running time: 30 mins)
09:30 pmArthurMuffy's Car Campaign: Truth or Poll
(running time: 30 mins)
10:00 pmThe Cat in the Hat Knows a Lot About CampingThe Little Cats join The Cat in the Hat, Fish, Nick and Sally on a fun and frenzied outdoor adventure as they camp, hike and paddle their way to Fish’s family reunion
(running time: 60 mins)
11:00 pmSesame StreetRosita and Elmo Teach Yoga
(running time: 30 mins)
11:30 pmDaniel Tiger's NeighborhoodDaniel's New Friend/ Same and Different
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!