Galaxy 16 - C Band
99° West
DVB-S
MPEG-2
4000 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 26400
VPID: 600
APID: 601
KWHE is a LeSEA affiliate in Honolulu, Hawaii. In addition to their religous content, they offer "family friendly programming" such as Little House On The Prairie, The Lone Ranger, and more.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amCash CowboysModern-day cowboys have mega monster machines and are backed by a family code of honor to save the land
(running time: 30 mins)
12:30 amCooking OdysseyShowcasing the wonderful sights, sounds and tastes of Greece
(running time: unknown or repeats)
01:00 amHeartlandThe Fleming family deals with the many ups and downs of running a horse ranch in Alberta
(running time: 60 mins)
02:00 amHeartlandThe Fleming family deals with the many ups and downs of running a horse ranch in Alberta
(running time: 60 mins)
03:00 amMurdoch MysteriesA Victorian-era detective uses forensic techniques from that time to solve crimes with the help of a female coroner struggling for recognition
(running time: 60 mins)
04:00 amMurdoch MysteriesA Victorian-era detective uses forensic techniques from that time to solve crimes with the help of a female coroner struggling for recognition
(running time: 60 mins)
05:00 amSergeant Preston of the YukonThe Golden Gift
(running time: 30 mins)
05:30 amSergeant Preston of the YukonTrouble at Hogback
(running time: 30 mins)
06:00 amThe Andy Griffith ShowBarney's Uniform
(running time: 30 mins)
06:30 amThe Andy Griffith ShowOpie's Fortune
(running time: 30 mins)
07:00 amThe Lone RangerThe daring and resourceful masked rider of the plains and his faithful companion, Tonto, struggle to maintain law and order in the days of the early Wild West
(running time: 30 mins)
07:30 amThe Lone RangerThe daring and resourceful masked rider of the plains and his faithful companion, Tonto, struggle to maintain law and order in the days of the early Wild West
(running time: 30 mins)
08:00 amThe Roy Rogers ShowM Stands for Murder
(running time: 30 mins)
08:30 amThe Roy Rogers ShowThe Peddler From Pecos
(running time: 30 mins)
09:00 amLassieThe Tree
(running time: 30 mins)
09:30 amLassieTimmy, the Oil Millionaire
(running time: 30 mins)
10:00 amSergeant Preston of the YukonLast Mail From Last Chance
(running time: 30 mins)
10:30 amSergeant Preston of the YukonRebellion in the North
(running time: 30 mins)
11:00 amThe Lone RangerThe daring and resourceful masked rider of the plains and his faithful companion, Tonto, struggle to maintain law and order in the days of the early Wild West
(running time: 30 mins)
11:30 amThe Lone RangerThe daring and resourceful masked rider of the plains and his faithful companion, Tonto, struggle to maintain law and order in the days of the early Wild West
(running time: 30 mins)
12:00 pmThe Roy Rogers ShowBad Company
(running time: 30 mins)
12:30 pmJoyce MeyerA teaching ministry that helps Christians apply Biblical principles to everyday life
(running time: 30 mins)
01:00 pmTap in, Not OutInspirational messages to assure you that you are not here by chance, but by divine purpose and calling
(running time: 30 mins)
01:30 pmCatholic Mass.For the faithful who can't get to church because of the frailties of age, illness or injury, lack of transportation or other struggles, this Catholic Mass offers a connection with the Lord Jesus and the community of faith
(running time: 30 mins)
02:00 pmKing's Cathedral MauiNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:30 pmIn Search MinistriesEvery worldview involves faith in some form; a commitment to applying reason and evidence to our search for ultimate answers to life's big questions
(running time: 30 mins)
03:00 pmIn Touch With Dr. Charles StanleyThe teaching ministry of Dr
(running time: 60 mins)
04:00 pmVoice of EvangelismNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:30 pmJessica Lani Rich ShowNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:00 pmPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 pmTap in, Not OutInspirational messages to assure you that you are not here by chance, but by divine purpose and calling
(running time: 30 mins)
06:00 pmThe Andy Griffith ShowGoodbye, Sheriff Taylor
(running time: 30 mins)
06:30 pmThe Andy Griffith ShowThe Pageant
(running time: 30 mins)
07:00 pmWild AmericaAt the Crossroads
(running time: 30 mins)
07:30 pmReal Life 101A magazine for teens that explores intriguing career opportunities such as cartoonist, radio DJ, baseball manager, surfboard designer, truck driver, dentist, worm farmer, lifeguard and artist
(running time: 30 mins)
08:00 pmSports Stars of TomorrowA focus on amateur athletes who display drive, determination and a commitment to excellence that pays off in competition and their lives, as well as outlining stories of individuals, teams and communities that work to achieve greatness every day
(running time: 30 mins)
08:30 pmAmerica's HeartlandA tour of the historic South Carolina Island, a history of the farm and bees in New York City
(running time: 30 mins)
09:00 pmMade in HollywoodIn-depth interviews and sneak previews offer a glimpse at the latest movie releases
(running time: 30 mins)
09:30 pmAwesome AdventuresHosts and young teens travel each week to destinations around the world that can be both exotic and remote
(running time: 30 mins)
10:00 pmOutdoor AmericaSyndicated outdoor lifestyle programming.
(running time: 30 mins)
10:30 pmOutdoor AmericaSyndicated outdoor lifestyle programming.
(running time: 30 mins)
11:00 pmThe Lone RangerThe daring and resourceful masked rider of the plains and his faithful companion, Tonto, struggle to maintain law and order in the days of the early Wild West
(running time: 30 mins)
11:30 pmThe Lone RangerThe daring and resourceful masked rider of the plains and his faithful companion, Tonto, struggle to maintain law and order in the days of the early Wild West
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!