Galaxy 16 - C Band
99° West
DVB-S
MPEG-2
4000 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 26400
VPID: 400
APID: 401
KWHB is a LeSEA affiliate in Tulsa, Oklahoma. In addition to their religous content, they offer "family friendly programming" such as Little House On The Prairie, The Lone Ranger, and more.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amComedy.TVMarianne Sierk, Dennis Regan, Geoff Keith, Billy D
(running time: 60 mins)
01:00 amThe Lone RangerThe daring and resourceful masked rider of the plains and his faithful companion, Tonto, struggle to maintain law and order in the days of the early Wild West
(running time: 30 mins)
01:30 amThe Lone RangerThe daring and resourceful masked rider of the plains and his faithful companion, Tonto, struggle to maintain law and order in the days of the early Wild West
(running time: 30 mins)
02:00 amThe Roy Rogers ShowDeputy Sheriff
(running time: 30 mins)
02:30 amThe Roy Rogers ShowHi-Graders of Paradise Valley
(running time: 30 mins)
03:00 amLassieShowdown
(running time: 30 mins)
03:30 amLassieMiracle of the Dove
(running time: 30 mins)
04:00 amSergeant Preston of the YukonPack Ice Justice
(running time: 30 mins)
04:30 amSergeant Preston of the YukonRevenge
(running time: 30 mins)
05:00 amThe Lone RangerThe daring and resourceful masked rider of the plains and his faithful companion, Tonto, struggle to maintain law and order in the days of the early Wild West
(running time: 30 mins)
05:30 amThe Lone RangerThe daring and resourceful masked rider of the plains and his faithful companion, Tonto, struggle to maintain law and order in the days of the early Wild West
(running time: 30 mins)
06:00 amSeven Faith Declarations for a Glorious YearNo Episode Information
(running time: unknown or repeats)
07:00 amThe Roy Rogers ShowThe Land Swindle
(running time: 30 mins)
07:30 amMission Gospel TrainNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 amJoyce Meyer MinistriesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amManna Fest With Perry StoneAn in-depth prophetic and practical study of the word of God with Perry Stone
(running time: 30 mins)
09:00 amNew Life RestorationNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 amForgotten TruthsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:00 amCurt Landry MinistriesConnecting people to the Jewish roots of their Christian faith
(running time: 30 mins)
10:30 amLighthouse Family WorshipNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:00 amFirst United Methodist ChurchThis church consists of a diverse group of people and welcomes people to the joy of their fellowship; everyone can play a part in the life of the church
(running time: 60 mins)
12:00 pmChristian Worship HourProclaim the word of God simply and humbly in all its truth and purity
(running time: 60 mins)
01:00 pmDominion Life Now: John G. Lake MinistriesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:30 pmBeautiful Homes and Great EstatesMeet the owners, architects and decorators of fabulous homes and estates around the world
(running time: 30 mins)
02:00 pmMusky Hunter TelevisionCovering the basics of catching muskies to strategies and secret tips for fishermen
(running time: 30 mins)
02:30 pmFlorida Adventure QuestJason and his Captain sail out to catch some of the biggest game fish around
(running time: 30 mins)
03:00 pmDesigning SpacesThe cutting edge in construction, we take a look at the companies innovating the field
(running time: 30 mins)
03:30 pmP. Allen Smith Garden StyleProviding design solutions, practical tips and useful guides for better gardens
(running time: 30 mins)
04:00 pmSmall Town, Big DealJann and Rodney seek out the upbeat stories of the best things happening in small-town America
(running time: 30 mins)
04:30 pmThe Jesus LifeNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:00 pmGospel Music With Joyce Johnson and FriendsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 pmMorning Star Baptist ChurchNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:00 pmCalvary Baptist ChurchAn hour of prayer and reflection with the congregation at Goderich Calvary Baptist Church
(running time: 30 mins)
06:30 pmInspiration CampmeetingNo Episode Information
(running time: 60 mins)
07:30 pmProphecy WatchersHost Gary Stearman brings his unique perspective on world events as they relate to Bible prophecy
(running time: 30 mins)
08:00 pmAnointed and Obedient VesselsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 pmIrvin BaxterIrvin Baxter teaches us about biblical prophecies and present day fulfillments
(running time: 30 mins)
09:00 pmCharles CappsShare the truth of God's word and apply it to everyday life with Charles Capps
(running time: 30 mins)
09:30 pmManna Fest With Perry StoneAn in-depth prophetic and practical study of the word of God with Perry Stone
(running time: 30 mins)
10:00 pmIn Touch With Dr. Charles StanleyThe teaching ministry of Dr
(running time: 60 mins)
11:00 pmThe Coming ApocalypseUnderstanding today's world events from a biblical perspective with Pastor Paul Begley
(running time: 30 mins)
11:30 pmPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!