Galaxy 16 - C Band
99° West
DVB-S
MPEG-2
3776 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 3255
VPID: 4130
APID: 4131
KCWY is the NBC affiliate for most of Wyoming.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amNews 13 at TenNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:30 amFord's Fishing FrontiersA weekly exploration of different species of fish and how to protect and boat them
(running time: 30 mins)
01:00 amNCIS: New OrleansFather's Day
(running time: 60 mins)
02:00 amNCIS: New OrleansNo Man's Land
(running time: 60 mins)
03:00 amMadam SecretaryHijriyyah
(running time: 60 mins)
04:00 amMeet the PressThis public affairs program is the longest-running television show in the history of broadcasting
(running time: 60 mins)
05:00 amEarly TodayA comprehensive look at overnight news, the day ahead, plus the latest weather from across the nation
(running time: 30 mins)
05:30 amEarly TodayA comprehensive look at overnight news, the day ahead, plus the latest weather from across the nation
(running time: 30 mins)
06:00 amThe James Brown ShowJames Brown sits down with legendary athletes.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:00 amEarly TodayA comprehensive look at overnight news, the day ahead, plus the latest weather from across the nation
(running time: 30 mins)
07:30 amToday in WyomingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 amToday in WyomingNo Episode Information
(running time: 60 mins)
09:00 amToday ShowFeatures the latest in international news and weather, including newsmaker interviews
(running time: 120 mins)
11:00 amToday Show IIINews, weather and interviews with newsmakers that inform, entertain and inspire
(running time: 60 mins)
12:00 pmToday With Kathie Lee and HodaFeaturing the latest in international news, weather and interviews with newsmakers
(running time: 60 mins)
01:00 pmThe Rachael Ray ShowViewers are offered unique information as well as entertaining ways to squeeze just a little more out of life every day
(running time: 60 mins)
02:00 pmNews 13 at NoonNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:30 pmEntertainment TonightA source for the latest news on celebrities, show business and Hollywood
(running time: 30 mins)
03:00 pmDays of Our LivesThe characters from Salem face daily challenges, personal conflicts and supernatural forces
(running time: 60 mins)
04:00 pmThe DoctorsFocusing on health and medical issues, a team of doctors discuss a range of various health-related topics and answer questions from viewers who are too embarrassed to ask their own doctor
(running time: 60 mins)
05:00 pmDr. PhilDr
(running time: 60 mins)
06:00 pmInside EditionInvestigative reports on human-interest stories, including news making national headlines and newsmaker interviews
(running time: 30 mins)
06:30 pmJeopardy!Three contestants ask questions for a variety of trivia answers to win cash prizes
(running time: 30 mins)
07:00 pmNews 13 at 5:00 p.m.No Episode Information
(running time: 30 mins)
07:30 pmNBC Nightly News With Lester HoltThis daily evening news program features the top national and international stories of the day
(running time: 30 mins)
08:00 pmNews 13 at SixNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 pmWheel of FortuneBed & Breakfast
(running time: 30 mins)
09:00 pmAmerica's Got TalentThe Champions: Three
(running time: 120 mins)
11:00 pmManifestVanishing Point
(running time: unknown or repeats)

 
We Want To Hear From You!