Galaxy 19 - C Band
97° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
3940 Mhz
Horizontal
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 273
APID: 274
The network specializes in true crime, investigation and forensic science documentary programming aimed at adults – with a skew toward females – between the ages of 25 and 54.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amWorld's Most Evil KillersDennis Nilsen
(running time: 60 mins)
01:00 amWorld's Most Evil KillersStuart Hazell
(running time: 60 mins)
02:00 amTraces of EvilThe Serial Killer of Baton Rouge
(running time: 60 mins)
03:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amFred Dinenage: Murder CasebookThe Krays
(running time: 60 mins)
06:00 amI Survived ...Bill, Mike and Ginger / Wanda
(running time: unknown or repeats)
07:00 amI Survived ...Louie and Wade/ Sayeh
(running time: 60 mins)
08:00 amI Survived ...Regan/ Gary & Scott
(running time: 60 mins)
09:00 amI Survived ...Mike/ Chris/ Neza
(running time: 60 mins)
10:00 amAnimal RescueCameras capture professional and ordinary people treating sick and injured animals
(running time: 30 mins)
10:30 amAnimal RescueCameras capture professional and ordinary people treating sick and injured animals
(running time: 30 mins)
11:00 amDog TalesShowcasing dogs and dog lovers of all types, providing valuable information about canine health, training, grooming and overall care
(running time: 30 mins)
11:30 amDog TalesShowcasing dogs and dog lovers of all types, providing valuable information about canine health, training, grooming and overall care
(running time: 30 mins)
12:00 pmDog TalesShowcasing dogs and dog lovers of all types, providing valuable information about canine health, training, grooming and overall care
(running time: 30 mins)
12:30 pmDog TalesShowcasing dogs and dog lovers of all types, providing valuable information about canine health, training, grooming and overall care
(running time: 30 mins)
01:00 pmVanished With Beth HollowayFigueroa/ Duckett
(running time: 60 mins)
02:00 pmVanished With Beth HollowayKopetsky/ Ross
(running time: 60 mins)
03:00 pmVanished With Beth HollowayAmy Bradley
(running time: 60 mins)
04:00 pmVanished With Beth HollowayImbo-Petronne/ Gosch/ Berrelez Tips
(running time: 60 mins)
05:00 pmMissing Persons UnitDeleted/ Cruel Streets
(running time: 60 mins)
06:00 pmMissing Persons UnitThe Good Mother
(running time: 60 mins)
07:00 pmMissing Persons UnitFamily Matters
(running time: 60 mins)
08:00 pmMissing Persons Unit3:10 to Yuma/ Harm's Way
(running time: 60 mins)
09:00 pmThey Took Our Child: We Got Her BackMidsi
(running time: 60 mins)
10:00 pmThey Took Our Child: We Got Her BackJeanette
(running time: 60 mins)
11:00 pmThey Took Our Child: We Got Her BackKatie
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!