Galaxy 23 - C Band
121° West
DVB-S
MPEG-2
AC3 on APID 3091
3980 Mhz
Vertical
FEC: 7/8
S/R: 29270
VPID: 3090
APID: 3091,3092
Jewish Life TV - delivering Jewish-themed programming. JLTV offers news, sports, lifestyle and entertainment programming including films, documentaries, music, reviews, interviews and special events.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amStand With UsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:00 amNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 360 mins)
06:00 amBodies in Motion With GiladNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:30 amTotal Body SculptThe best of strength and circuit training, and cardio bursts that work your whole body.
(running time: 30 mins)
07:00 amIsraeli Krav MagaIsraeli Krav Maga expert Oren Mellul teaches how to defend against actual attacks caught on tape that occurred inside a car, inside a subway station, outside of a bar and at a convenience store.
(running time: 30 mins)
07:30 amIsraeli Krav MagaIsraeli Krav Maga expert Oren Mellul teaches how to defend against actual attacks caught on tape that occurred inside a car, inside a subway station, outside of a bar and at a convenience store.
(running time: 30 mins)
08:00 amJ Report With Brad PomeranceSpotlights a wide range of today's topics and their relation to the Jewish community.
(running time: 60 mins)
09:00 amBodies in Motion With GiladNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 amTotal Body SculptThe best of strength and circuit training, and cardio bursts that work your whole body.
(running time: 30 mins)
10:00 amIsraeli Krav MagaIsraeli Krav Maga expert Oren Mellul teaches how to defend against actual attacks caught on tape that occurred inside a car, inside a subway station, outside of a bar and at a convenience store.
(running time: 30 mins)
10:30 amIsraeli Krav MagaIsraeli Krav Maga expert Oren Mellul teaches how to defend against actual attacks caught on tape that occurred inside a car, inside a subway station, outside of a bar and at a convenience store.
(running time: 30 mins)
11:00 amAnnie OakleyFamous sharpshooter Annie Oakley lives with her younger brother, Tagg, in their hometown of Diablo.
(running time: 30 mins)
11:30 amBest of Main StreetNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:00 pmBodies in Motion With GiladNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:30 pmTotal Body SculptThe best of strength and circuit training, and cardio bursts that work your whole body.
(running time: 30 mins)
01:00 pmIsraeli Krav MagaIsraeli Krav Maga expert Oren Mellul teaches how to defend against actual attacks caught on tape that occurred inside a car, inside a subway station, outside of a bar and at a convenience store.
(running time: 30 mins)
01:30 pmFlavors of IsraelNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:00 pmCruising IsraelNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:30 pmIsrael in StyleNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 pmThe GoldbergsA domestic comedy centred on the home life of a Jewish family.
(running time: 30 mins)
03:30 pmSoupy SalesEnjoy a rapid-fire stream of comedy sketches, gags and puns with guest performers.
(running time: 30 mins)
04:00 pmYou Bet Your LifeComedy Legend Groucho Marx hosts this 1950s quiz show.
(running time: 30 mins)
04:30 pmThe Jack Benny ProgramNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:00 pmJ Report With Brad PomeranceSpotlights a wide range of today's topics and their relation to the Jewish community.
(running time: 60 mins)
06:00 pmStand With UsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:30 pmStand With UsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:00 pmILTV Daily NewsA daily English-language newscast direct from the State of Israel.
(running time: 30 mins)
07:30 pmOne on One With Alan DershowitzNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 pmThat Show With Joan RiversNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 pmStories of the CenturyRailroad detective Matt Clark tracks down outlaws who are preying on the railroad.
(running time: 30 mins)
09:00 pmAnnie OakleyFamous sharpshooter Annie Oakley lives with her younger brother, Tagg, in their hometown of Diablo.
(running time: 30 mins)
09:30 pmStories of the CenturyRailroad detective Matt Clark tracks down outlaws who are preying on the railroad.
(running time: 30 mins)
10:00 pmBonanzaSet in Nevada in the 1860s, the series chronicles the adventures of the Cartwright family who owned a large ranch named The Ponderosa. Together, they faced hardships in the violent era of the Wild West.
(running time: 60 mins)
11:00 pmThat Show With Joan RiversNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:30 pmCandid CameraNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:30 amStories of the CenturyRailroad detective Matt Clark tracks down outlaws who are preying on the railroad.
(running time: 30 mins)
01:00 amBonanzaSet in Nevada in the 1860s, the series chronicles the adventures of the Cartwright family who owned a large ranch named The Ponderosa. Together, they faced hardships in the violent era of the Wild West.
(running time: 60 mins)
02:00 amILTV Daily NewsA daily English-language newscast direct from the State of Israel.
(running time: 30 mins)
02:30 amOne on One With Alan DershowitzNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 amYou Bet Your LifeComedy Legend Groucho Marx hosts this 1950s quiz show.
(running time: 30 mins)
03:30 amThe Jack Benny ProgramNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:00 amBonanzaSet in Nevada in the 1860s, the series chronicles the adventures of the Cartwright family who owned a large ranch named The Ponderosa. Together, they faced hardships in the violent era of the Wild West.
(running time: 60 mins)
05:00 amThe Danny Kaye ShowNo Episode Information
(running time: unknown or repeats)

 
We Want To Hear From You!