Galaxy 16 - Ku Band
99° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
11800 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 1791
APID: 1792
JBS, Jewish Broadcasting Service, is a Jewish television cable network covering the panorama of Jewish life. Programs on JBS reflect and address the diversity and pluralism of the Jewish experience. Program include daily IBA news from Israel and American, Israeli, and Yiddish movies.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amThe Making of a MartyrNo Episode Information
(running time: 60 mins)
01:00 amAJC Global Forum 2014Muslim-Jewish Relations
(running time: 75 mins)
02:15 amIsrael's CreationNo Episode Information
(running time: 15 mins)
02:30 amFaith & PeoplehoodNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 amWeek In ReviewJBS Week in Review
(running time: 30 mins)
03:30 amDEBKA FilesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:00 amKlezmer Concert: Daniel KahnNo Episode Information
(running time: 60 mins)
05:00 am92Y: U.N. ExposedNo Episode Information
(running time: 60 mins)
06:00 amWeek In ReviewJBS Week in Review
(running time: 30 mins)
06:30 amHarmony YogaKripalu Yoga Sessions
(running time: 30 mins)
07:00 amShalom KidsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:30 amShalom KidsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 amWeek In ReviewJBS Week in Review
(running time: 30 mins)
08:30 amDEBKA FilesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 amTalmud StudyConcept of Fasting
(running time: 30 mins)
09:30 amTalmud Study15th Of Av - Tisha B'Av
(running time: 30 mins)
10:00 amNew York Jews: 1840-1920No Episode Information
(running time: 60 mins)
11:00 amIs America Different?No Episode Information
(running time: 60 mins)
12:00 pmL'ChayimTuvia Tenenbom
(running time: 60 mins)
01:00 pmSyrian RefugeesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:30 pmAJC Global Forum 2017Benjamin Netanyahu
(running time: 30 mins)
02:00 pmAJC Global Forum 2017Barkat; Bennett; Livni
(running time: 60 mins)
03:00 pmNazi Hunter: Yaron SvorayNo Episode Information
(running time: 60 mins)
04:00 pmShalom KidsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:30 pmIsrael in StyleNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:00 pmWeek In ReviewJBS Week in Review
(running time: 30 mins)
05:30 pmDEBKA FilesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:00 pmL'ChayimTuvia Tenenbom
(running time: 60 mins)
07:00 pm92nd Street YFemale Rabbis Panel
(running time: 60 mins)
08:00 pmAJC Women Who Affect ChangeBret Stephens
(running time: 60 mins)
09:00 pmFilmThird Jihad
(running time: 90 mins)
10:30 pmMuzikaHapil Hakahol
(running time: 30 mins)
11:00 pmWeek In ReviewJBS Week in Review
(running time: 30 mins)
11:30 pmIn the NewsIsrael Jewish Nation Law
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!