SES 3 - C Band
103° West
DVB-S
MPEG-2
3840 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 26681
VPID: 600
APID: 601
Ion Plus is an American broadcast, cable, satellite and digital television network that is owned by Ion Media Networks. Programming is the same as Ion TV, with some differences in the early AM paid programming block.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amPrivate Eyes Now You See HerNow You See Her
(running time: 60 mins)
12:00 amNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 360 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amThrough the Bible With Les FeldickLes Feldick, an Oklahoma rancher, teaches non-denominational, home-style Bible classes.
(running time: 30 mins)
07:00 amLeverage The Corkscrew JobThe Corkscrew Job
(running time: 60 mins)
08:00 amLeverage The Toy JobThe Toy Job
(running time: 60 mins)
09:00 amLeverage The Long Good-bye JobThe Long Good-bye Job
(running time: 60 mins)
10:00 amLeverage The Jailhouse JobThe Jailhouse Job
(running time: 60 mins)
11:00 amBlue Bloods Lonely Hearts ClubLonely Hearts Club
(running time: 60 mins)
12:00 pmBlue Bloods ThanksgivingThanksgiving
(running time: 60 mins)
01:00 pmBlue Bloods MoonlightingMoonlighting
(running time: 60 mins)
02:00 pmBlue Bloods MoonlightingMoonlighting
(running time: 60 mins)
03:00 pmBlue Bloods The UniformThe Uniform
(running time: 60 mins)
04:00 pmBlue Bloods The JobThe Job
(running time: 60 mins)
05:00 pmBlue Bloods Leap of FaithLeap of Faith
(running time: 60 mins)
06:00 pmBlue Bloods ParenthoodParenthood
(running time: 60 mins)
07:00 pmBlue Bloods The Life We ChoseThe Life We Chose
(running time: 60 mins)
08:00 pmBlue Bloods Women With GunsWomen With Guns
(running time: 60 mins)
09:00 pmBlue Bloods Reagan vs. ReaganReagan vs. Reagan
(running time: 60 mins)
10:00 pmBlue Bloods No Questions AskedNo Questions Asked
(running time: 60 mins)
11:00 pmBlue Bloods Some Kind of HeroSome Kind of Hero
(running time: 60 mins)
01:00 amBlue Bloods Collateral DamageCollateral Damage
(running time: 60 mins)
02:00 amBlue Bloods Mother's DayMother's Day
(running time: 60 mins)
03:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amInspiration Today Camp MeetingDavid and Barbara Cerullo share the word of God's blessing in this worshiping special.
(running time: unknown or repeats)

 
We Want To Hear From You!