SES 3 - C Band
103° West
DVB-S
MPEG-2
VPID 2300 is HD
3840 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 26681
VPID: 300,700,2300
APID: 301,701,2301
SES 3 - C Band
103° West
DVB-S2
MPEG-2
HD
AC3
4040 Mhz
Horizontal
FEC: 2/3
S/R: 30000
VPID: 2300
APID: 2301
Ion Television is an American broadcast, cable, satellite and digital television network that is owned by Ion Media Networks. A general entertainment network featuring mainly recent and older acquired programs. This is their schedule for the Pacific timezone.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amCriminal Minds Mixed SignalsMixed Signals
(running time: 60 mins)
01:00 amCriminal Minds BelieverBeliever
(running time: 60 mins)
02:00 amPrivate Eyes Crimes of FashionCrimes of Fashion
(running time: 60 mins)
03:00 amPrivate Eyes Now You See HerNow You See Her
(running time: 60 mins)
03:00 amNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 360 mins)
09:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:30 amThrough the Bible With Les FeldickLes Feldick, an Oklahoma rancher, teaches non-denominational, home-style Bible classes.
(running time: 30 mins)
10:00 amLeverage The Corkscrew JobThe Corkscrew Job
(running time: 60 mins)
11:00 amLeverage The Toy JobThe Toy Job
(running time: 60 mins)
12:00 pmLeverage The Long Good-bye JobThe Long Good-bye Job
(running time: 60 mins)
01:00 pmLeverage The Jailhouse JobThe Jailhouse Job
(running time: 60 mins)
02:00 pmBlue Bloods Lonely Hearts ClubLonely Hearts Club
(running time: 60 mins)
03:00 pmBlue Bloods ThanksgivingThanksgiving
(running time: 60 mins)
04:00 pmBlue Bloods MoonlightingMoonlighting
(running time: 60 mins)
05:00 pmBlue Bloods MoonlightingMoonlighting
(running time: 60 mins)
06:00 pmBlue Bloods The UniformThe Uniform
(running time: 60 mins)
07:00 pmBlue Bloods The JobThe Job
(running time: 60 mins)
08:00 pmBlue Bloods Leap of FaithLeap of Faith
(running time: 60 mins)
09:00 pmBlue Bloods ParenthoodParenthood
(running time: 60 mins)
10:00 pmBlue Bloods The Life We ChoseThe Life We Chose
(running time: 60 mins)
11:00 pmBlue Bloods Women With GunsWomen With Guns
(running time: 60 mins)
04:00 amBlue Bloods Collateral DamageCollateral Damage
(running time: 60 mins)
05:00 amBlue Bloods Mother's DayMother's Day
(running time: 60 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:00 amInspiration Today Camp MeetingDavid and Barbara Cerullo share the word of God's blessing in this worshiping special.
(running time: unknown or repeats)

 
We Want To Hear From You!