SES 3 - C Band
103° West
DVB-S
MPEG-2
3840 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 26681
VPID: 1100
APID: 1101
SES 3 - C Band
103° West
DVB-S2
MPEG-2
4040 Mhz
Horizontal
FEC: 2/3
S/R: 30000
VPID: 1200
APID: 1201
SES 3 - C Band
103° West
DVB-S
MPEG-2
4160 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 26681
VPID: 1200
APID: 1201
Ion Life is an American broadcast, cable, satellite and digital television network that is owned by Ion Media Networks. The network mainly features health and lifestyle programs, as well as feature films on Sunday mornings and select weeknights.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amAnna and Kristina's Grocery Bag Flexitarian CookingFlexitarian Cooking
(running time: 30 mins)
12:00 amNBC off air on FTA, random studio feeds may occurNo Episode Information
(running time: 360 mins)
06:00 amDiva on a Dime Fashion Forward FirefighterFashion Forward Firefighter
(running time: 30 mins)
06:30 amDiva on a Dime Diva Las VegasDiva Las Vegas
(running time: 30 mins)
07:00 amThe Last 10 Pounds Bootcamp Snack AttackSnack Attack
(running time: 30 mins)
07:30 amThe Last 10 Pounds Bootcamp Battlefield of LoveBattlefield of Love
(running time: 30 mins)
08:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:00 amOn the Spot Globetrotting, Now and Then, What It’s WorthGlobetrotting, Now and Then, What It’s Worth
(running time: 30 mins)
09:30 amOn the Spot What’s In a Name, Untold History, in Sickness & In HealthWhat’s In a Name, Untold History, in Sickness & In Health
(running time: 30 mins)
10:00 amBreeder of the Pack Border ColliesBorder Collies
(running time: 30 mins)
10:30 amBreeder of the Pack GoldendoodlesGoldendoodles
(running time: 30 mins)
11:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
11:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
12:00 pmIntelligence for Your LifeDiscussions on everything from secrets for improving relationships to boosting brainpower.
(running time: 30 mins)
12:30 pmIntelligence for Your LifeDiscussions on everything from secrets for improving relationships to boosting brainpower.
(running time: 30 mins)
01:00 pmPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
01:30 pmPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
02:00 pmSearch and RestoreNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:30 pmSearch and RestoreNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 pmAt Home With Didiayer The Value of Being HomeThe Value of Being Home
(running time: 30 mins)
03:30 pmAt Home With Didiayer Destination: Las VegasDestination: Las Vegas
(running time: 30 mins)
04:00 pm'Til Debt Do Us Part Darlene and ScottDarlene and Scott
(running time: 30 mins)
04:30 pm'Til Debt Do Us Part Single By ChoiceSingle By Choice
(running time: 30 mins)
05:00 pmPrincess DanielaDaniela
(running time: 30 mins)
05:30 pmPrincess LasiaLasia
(running time: 30 mins)
06:00 pmStyle Factory Tailored FitTailored Fit
(running time: 30 mins)
06:30 pmStyle Factory Blushing BrideBlushing Bride
(running time: 30 mins)
07:00 pmFresh With Anna Olson Feasting al FrescoFeasting al Fresco
(running time: 30 mins)
07:30 pmFresh With Anna Olson Welcome SupperWelcome Supper
(running time: 30 mins)
08:00 pmBake With Anna Olson Icings & GlazesIcings & Glazes
(running time: 30 mins)
08:30 pmBake With Anna Olson Loaf CakesLoaf Cakes
(running time: 30 mins)
09:00 pmNow Eat This! With Rocco Dispirito Kiernan FamilyKiernan Family
(running time: 30 mins)
09:30 pmNow Eat This! With Rocco Dispirito Kenley and JuliaKenley and Julia
(running time: 30 mins)
10:00 pmAt the Table With Biba CaggianoBiba Caggiano
(running time: 30 mins)
10:30 pmAt the Table With Lidia BastianichLidia Bastianich
(running time: 30 mins)
11:00 pmAnna and Kristina's Grocery Bag Small Bites by Jennifer JoyceSmall Bites by Jennifer Joyce
(running time: 30 mins)
11:30 pmAnna and Kristina's Grocery Bag Chinese KitchenChinese Kitchen
(running time: 30 mins)
12:30 amAnna and Kristina's Grocery Bag Gourmet MagazineGourmet Magazine
(running time: 30 mins)
01:00 amFearless in the Kitchen Max: Max 'N CheeseMax: Max 'N Cheese
(running time: 30 mins)
01:30 amFearless in the Kitchen Anne: Soy Sauce and SaltAnne: Soy Sauce and Salt
(running time: 30 mins)
02:00 amP. Allen Smith's Garden to Table Beans and ThingsBeans and Things
(running time: 30 mins)
02:30 amP. Allen Smith's Garden to Table Poultry in MotionPoultry in Motion
(running time: 30 mins)
03:00 amDivine Design With Candice Olson Nola's Teen Girl's BedroomNola's Teen Girl's Bedroom
(running time: 30 mins)
03:30 amDivine Design With Candice Olson Lise's Living RoomLise's Living Room
(running time: 30 mins)
04:00 amDivine Design With Candice Olson Mark's OfficeMark's Office
(running time: 30 mins)
04:30 amDivine Design With Candice Olson Pat's Living RoomPat's Living Room
(running time: 30 mins)
05:00 amHappy Yoga With Sarah Starr Dunes Gentle YogaDunes Gentle Yoga
(running time: 30 mins)
05:30 amHappy Yoga With Sarah Starr Cave PointCave Point
(running time: unknown or repeats)

 
We Want To Hear From You!