Eutelsat 113 - C Band
113° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
HD
4040 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 326
APID: 327
Heartland (formerly TNN) is a television network operated by Luken Communications with country music and country lifestyle programming. This is their schedule for the Pacific timezone.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amMusic City TonightFeatures performances and interviews with the legends, hitmakers and up and coming artists in country music, gospel and comedy
(running time: 90 mins)
01:30 amCountry Music RewindNo Episode Information
(running time: 90 mins)
03:00 amCountry Music TodayNo Episode Information
(running time: 60 mins)
04:00 amThird ShiftNo Episode Information
(running time: 300 mins)
09:00 amCountry Music TodayNo Episode Information
(running time: unknown or repeats)
12:00 pmCountry Music RewindNo Episode Information
(running time: 120 mins)
02:00 pmFrom the Vault: Country Standard TimeNo Episode Information
(running time: 60 mins)
03:00 pmSouthern Fried FitnessLearn to live a healthy lifestyle with Robin's 80/20 rule; clean healthy choices 80% of the time while saving 20% for your favorite guilt free Southern indulgence
(running time: 30 mins)
03:30 pmCelebrity KitchenCelebrity cooking, conversation and fun are interwoven with country music videos
(running time: 30 mins)
04:00 pmCrook and ChaseLorianne Crook and Charlie Chase provide in-depth interviews with performers and entertainment features with a focus on country music
(running time: 60 mins)
05:00 pmCountry Music TodayNo Episode Information
(running time: 60 mins)
06:00 pmBluegrass RidgeNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:30 pmCountry Music RewindNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:00 pmMore Than the MusicRising Country
(running time: 30 mins)
07:30 pmNashville InsiderThis fast paced entertainment news series gives the viewers a sneak peek at all things country music by covering red carpet events, number one parties and going behind the scenes to provide access to artists and country music's hottest events
(running time: 30 mins)
08:00 pmCountry ClassicsThe best-loved country classics, including Patsy Cline, Hank Williams, Ray Price, Anne Murray, Johnny Case and more
(running time: 30 mins)
08:30 pmCountry Music TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 pmFrom the Vault: Country Standard TimeNo Episode Information
(running time: 60 mins)
10:00 pmCountry's Family ReunionCountry stars gather to sing classics and tells stories
(running time: 60 mins)
11:00 pmGaither Gospel HourA celebration of southern gospel including performances by various artists
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!