Galaxy 19 - C Band
97° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
3940 Mhz
Horizontal
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 241
APID: 242
Grit's program schedule relies primarily on theatrically released western and action films, as well as a limited amount of acquired television series. "Television With Backbone."

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amThe Bloody FightNo Episode Information
(running time: 120 mins)
02:00 amOriginal GangstasNo Episode Information
(running time: 120 mins)
04:00 amBarry White, Luther Vandross, Al GreenNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:30 amTry Total Gym for $14.95No Episode Information
(running time: 30 mins)
05:00 amMarie Osmond's BodyGymNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 amSex pills for men. Do they work?No Episode Information
(running time: 30 mins)
06:00 amDr. Drew on How to Prevent Leg and Foot CrampsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:30 amNew Larry King Update: Is Your Credit In Crisis?No Episode Information
(running time: 30 mins)
07:00 amNew Larry King Update: Is Your Credit In CrisisNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:30 amThe Astonishingly Comfortable Egg Sitter CushionNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 amSuperBeets for heart healthy energyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amWhat Does Your Poop Say About You?No Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 amBISSELL CrossWave All-In-One-Multi-Surface-CleanerNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 amBack Pain SolvedNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:00 amUncagedNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:30 amUncagedNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:00 amAmerican GladiatorsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:30 amMan From ShaolinNo Episode Information
(running time: 120 mins)
01:30 pmLone Wolf McQuadeNo Episode Information
(running time: 120 mins)
03:30 pmThe McKenzie BreakNo Episode Information
(running time: 120 mins)
05:30 pmSabataNo Episode Information
(running time: 120 mins)
07:30 pmRemo Williams: The Adventure BeginsNo Episode Information
(running time: 150 mins)
10:00 pmRing of HonorNo Episode Information
(running time: 60 mins)
11:00 pmRing of HonorNo Episode Information
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!