Galaxy 16 - C Band
99° West
DVB-S
MPEG-4
H264
3811 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 8030
VPID: 257
APID: 258
Fox Puerto Rico is a Fox affiliate station in Purto Rico, also simulcast in the U.S. Virgin Islands.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amAmerican LatinoNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:30 amLatiNationFun stories of young second and third generation Latinos who are making a difference in their communities
(running time: unknown or repeats)
01:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
01:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
02:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
02:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amToday's Homeowner With Danny LipfordInnovative remodelling projects, the latest in home products and house problem solutions
(running time: 30 mins)
07:00 amDesigning SpacesWe're covering fire protection, cyber security and storage solutions
(running time: 30 mins)
07:30 amWild About AnimalsEducating and informing children by telling the most entertaining and interesting stories about fascinating animals
(running time: 30 mins)
08:00 amKey of DavidA look at news from a unique perspective, providing answers to life's pressing questions
(running time: 30 mins)
08:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:00 amFox News SundayInterviews with newsmakers and discussions of current affairs
(running time: 60 mins)
10:00 amLa Otra Cara del Boxeo de NocheNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
11:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
11:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
12:00 pmXploration Earth 2050Host Chuck Pell will demonstrate a bulletproof material made of a new kind of foam
(running time: 30 mins)
12:30 pmXploration Nature Knows BestThere's a robot on wheels, patterned after sea urchins, that may someday roll on Mars
(running time: 30 mins)
01:00 pmXploration Outer SpaceThe most breathtaking, the most dramatic, the most important and the most fun images captured by the space program from here in our solar system to the galaxies beyond
(running time: 30 mins)
01:30 pmXploration Awesome PlanetHost Philippe Cousteau visits Yosemite National Park, one of the first parks protected by the Federal Government
(running time: 30 mins)
02:00 pmXploration Weird But TrueThe power keeps going out in HQ
(running time: 30 mins)
02:30 pmXploration DIY SciHost Steve Spangler relaxes in his backyard with science tricks and inventions you can create outdoors
(running time: 30 mins)
03:00 pmWild About AnimalsEducating and informing children by telling the most entertaining and interesting stories about fascinating animals
(running time: 30 mins)
03:30 pmReal GreenLearn practical and affordable advice on how to live 'green' and help save the environment
(running time: 30 mins)
04:00 pmToday's Homeowner With Danny LipfordInnovative remodelling projects, the latest in home products and house problem solutions
(running time: 30 mins)
04:30 pmDesigning SpacesWe're covering fire protection, cyber security and storage solutions
(running time: 30 mins)
05:00 pmPerson of InterestPanopticon
(running time: 60 mins)
06:00 pmThe Big Bang TheoryThe Countdown Reflection
(running time: 30 mins)
06:30 pmThe Big Bang TheoryThe Date Night Variable
(running time: 30 mins)
07:00 pmThe SimpsonsThe Girl on the Bus
(running time: 30 mins)
07:30 pmBob's BurgersEvery Which Way But Goose
(running time: 30 mins)
08:00 pmThe SimpsonsBart vs. Itchy & Scratchy
(running time: 30 mins)
08:30 pmBob's BurgersIf You Love It So Much, Why Don't You Marionette?
(running time: 30 mins)
09:00 pmFamily GuyYou Can't Handle the Booth
(running time: 30 mins)
09:30 pmFamily GuyPawtucket Pete
(running time: 30 mins)
10:00 pmPerson of InterestNautilus
(running time: 60 mins)
11:00 pmThe Hottest Movie StarsA look at the best and the brightest new and returning stars for 2019
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!