SES 1 - C Band
101° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
4180 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 212
APID: 213
Folk TV is loaded with Western Movies, Classic Sitcoms, Musicals, Dramas and Variety Shows like Red Skelton, The Saint, Route 66, Colgate Comedy Hour, The Lone Ranger and hundreds more.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amBonanzaSet in Nevada in the 1860s, the series chronicles the adventures of the Cartwright family who owned a large ranch named The Ponderosa
(running time: 60 mins)
01:00 amThe PrisonerA secret agent wakes up to find himself living in a mysterious, self-contained community
(running time: 60 mins)
02:00 amRoute 66Two young men cruise the U
(running time: 60 mins)
03:00 amRoute 66Two young men cruise the U
(running time: 60 mins)
04:00 amThe Adventures of Ozzie and HarrietOzzie and Harriet Nelson raise their two boys in the town of Hillsdale
(running time: 30 mins)
04:30 amThe Beverly HillbilliesA quirky family of country hillbillies strikes it rich with oil and moves to Beverly Hills
(running time: 30 mins)
05:00 amThe Beverly HillbilliesA quirky family of country hillbillies strikes it rich with oil and moves to Beverly Hills
(running time: 30 mins)
05:30 amThe Beverly HillbilliesA quirky family of country hillbillies strikes it rich with oil and moves to Beverly Hills
(running time: 30 mins)
06:00 amPTL ShopNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:30 amPTL ShopNo Episode Information
(running time: unknown or repeats)
07:00 amGut HealthyNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:00 amMercy ShipsNo Episode Information
(running time: 60 mins)
09:00 amRejoyce in JesusNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 amGood News With Pastor Mike VaughnJoin Pastor Mike as he shares fresh revelation from God's word and anointed Gospel music
(running time: 30 mins)
10:00 amPerry Stone: Manna-FestAn in-depth prophetic and practical study of the word of God with Perry Stone
(running time: 30 mins)
10:30 amJoyce MeyerA teaching ministry that helps Christians apply Biblical principles to everyday life
(running time: 30 mins)
11:00 amLes Feldick MinistriesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:30 amLife Outreach InternationalJames Robison's humanitarian outreach through Life Outreach International
(running time: 30 mins)
12:00 pmThe SaintSimon Templar, known as 'The Saint,' is an international thief who steals from rich criminals and gets them put behind bars
(running time: 60 mins)
01:00 pmThe SaintSimon Templar, known as 'The Saint,' is an international thief who steals from rich criminals and gets them put behind bars
(running time: 60 mins)
02:00 pmThe SaintSimon Templar, known as 'The Saint,' is an international thief who steals from rich criminals and gets them put behind bars
(running time: 60 mins)
03:00 pmThe Red Skelton ShowComedy skits, gags as well as vignettes starring Red Skelton and guest performers
(running time: 30 mins)
03:30 pmThe Red Skelton ShowComedy skits, gags as well as vignettes starring Red Skelton and guest performers
(running time: 30 mins)
04:00 pmThe Red Skelton ShowComedy skits, gags as well as vignettes starring Red Skelton and guest performers
(running time: 30 mins)
04:30 pmThe Red Skelton ShowComedy skits, gags as well as vignettes starring Red Skelton and guest performers
(running time: 30 mins)
05:00 pmThe Red Skelton ShowComedy skits, gags as well as vignettes starring Red Skelton and guest performers
(running time: 30 mins)
05:30 pmThe Red Skelton ShowComedy skits, gags as well as vignettes starring Red Skelton and guest performers
(running time: 30 mins)
06:00 pmThe Red Skelton ShowComedy skits, gags as well as vignettes starring Red Skelton and guest performers
(running time: 30 mins)
06:30 pmThe Red Skelton ShowComedy skits, gags as well as vignettes starring Red Skelton and guest performers
(running time: 30 mins)
07:00 pmThe Red Skelton ShowComedy skits, gags as well as vignettes starring Red Skelton and guest performers
(running time: 30 mins)
07:30 pmThe Red Skelton ShowComedy skits, gags as well as vignettes starring Red Skelton and guest performers
(running time: 30 mins)
08:00 pmThe Carol Burnett ShowComedians tickle the funny bones of viewers with sketches and impeccable comic timing
(running time: 60 mins)
09:00 pmThe Carol Burnett ShowComedians tickle the funny bones of viewers with sketches and impeccable comic timing
(running time: 60 mins)
10:00 pmThe Carol Burnett ShowComedians tickle the funny bones of viewers with sketches and impeccable comic timing
(running time: 60 mins)
11:00 pmThe Carol Burnett ShowComedians tickle the funny bones of viewers with sketches and impeccable comic timing
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!