SES 2 - Ku Band
87° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
12044 Mhz
Vertical
FEC: 2/3
S/R: 2803
VPID: 49
APID: 60
The Florida Channel is a public affairs programming service produced and operated by WFSU-TV. It features programming covering all three branches of state government, and is Florida's primary source for live, unedited coverage of the Governor and Cabinet, the Legislature and the Supreme Court.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

06:00 amFlorida CrossroadsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:30 amCapitol UpdateNo Episode Information
(running time: unknown or repeats)
07:00 amFlorida CrossroadsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:30 amCapitol UpdateNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 amSenate in Special SessionNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amHouse in SessionNo Episode Information
(running time: 35 mins)
09:05 amState of the State AddressNo Episode Information
(running time: 75 mins)
10:20 amPress AvailabilityNo Episode Information
(running time: 10 mins)
10:30 amPress AvailabilityNo Episode Information
(running time: 20 mins)
10:50 amPress AvailabilityNo Episode Information
(running time: 10 mins)
11:00 amPress ConferenceNo Episode Information
(running time: 25 mins)
11:25 amSupreme Court Oral ArgumentNo Episode Information
(running time: 5 mins)
11:30 amSupreme Court Oral ArgumentNo Episode Information
(running time: 45 mins)
12:15 pmSupreme Court Oral ArgumentNo Episode Information
(running time: 40 mins)
12:55 pmSupreme Court Oral ArgumentNo Episode Information
(running time: 45 mins)
01:40 pmSupreme Court Oral ArgumentNo Episode Information
(running time: 45 mins)
02:25 pmSupreme Court Oral ArgumentNo Episode Information
(running time: 45 mins)
03:10 pmSupreme Court Oral ArgumentNo Episode Information
(running time: 40 mins)
03:50 pmSupreme Court Oral ArgumentNo Episode Information
(running time: 45 mins)
04:35 pmSupreme Court Oral ArgumentNo Episode Information
(running time: 40 mins)
05:15 pmPress AvailabilityNo Episode Information
(running time: 15 mins)
05:30 pmPress ConferenceNo Episode Information
(running time: 25 mins)
05:55 pmOff the Beaten PathNo Episode Information
(running time: 5 mins)
06:00 pmFlorida CrossroadsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:30 pmCapitol UpdateNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:00 pmFlorida CrossroadsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:30 pmCapitol UpdateNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 pmSenate in Special SessionNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 pmHouse in SessionNo Episode Information
(running time: 35 mins)
09:05 pmState of the State AddressNo Episode Information
(running time: 75 mins)
10:20 pmPress AvailabilityNo Episode Information
(running time: 10 mins)
10:30 pmPress AvailabilityNo Episode Information
(running time: 20 mins)
10:50 pmPress AvailabilityNo Episode Information
(running time: 10 mins)
11:00 pmPress ConferenceNo Episode Information
(running time: 25 mins)
11:25 pmSupreme Court Oral ArgumentNo Episode Information
(running time: 5 mins)
11:30 pmSupreme Court Oral ArgumentNo Episode Information
(running time: 390 mins)

 
We Want To Hear From You!