Eutelsat 113 - C Band
113° West
DVB-S2
MPEG-4
4040 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 316
APID: 317
The Family Channel is a television network operated by Luken Communications with family friendly programming. Formerly named My Family TV. This is their schedule for the Pacific timezone.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

01:00 amInside InvestigationsA weekly look at how to avoid being scammed, ripped-off or the victim of crime
(running time: 30 mins)
01:30 amHiring AmericaA profile of companies that have employment opportunities for transitioning veterans
(running time: 30 mins)
02:00 amDistant RoadsCanada and the U.S. are explored by R.V.
(running time: 30 mins)
02:30 amCrosswordsA fast question and answer game where players answer questions to solve a crossword
(running time: 30 mins)
03:00 amCyrano de Bergerac(1950)
(running time: 120 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: unknown or repeats)
10:00 amOasis MinistriesTouching hearts and changing lives with Pastor Anthony Wynn
(running time: 30 mins)
10:30 amYogaInstructional yoga videos.
(running time: 30 mins)
11:00 amWalking WildExplore all types of wild animals and their habitats
(running time: 30 mins)
11:30 amMustard PancakesChildren learn life lessons with a family of fun-loving puppets
(running time: 30 mins)
12:00 pmDaytimeCovering entertainment news, food, fashion, current events and issues of local interest
(running time: 60 mins)
01:00 pmStarstruckThe only show where movie and television fans get to meet celebrities
(running time: 30 mins)
01:30 pmStarstruckThe only show where movie and television fans get to meet celebrities
(running time: 30 mins)
02:00 pmYour HealthThe latest news, research and facts to help you make informed decisions regarding health care
(running time: 60 mins)
03:00 pmCrosswordsA fast question and answer game where players answer questions to solve a crossword
(running time: 30 mins)
03:30 pmThe Red BoothKimberly Quigley hosts a classic pinup-style variety show with interviews from her diner booth and special events coverage
(running time: 30 mins)
04:00 pmLifestyle MagazineYour host discusses new topics each week dealing with health, spiritual and moral issues
(running time: 30 mins)
04:30 pmOne Stroke Painting With Donna DewberryPaint the easy way by learning the basics and techniques to blend, shape and highlight
(running time: 30 mins)
05:00 pmBiographies and IconsNo Episode Information
(running time: 60 mins)
06:00 pmPet FriendsLearn responsible pet ownership from animal behaviour to training methods
(running time: 30 mins)
06:30 pmGood Dog!Turn your Fido into the perfect pet with a little help from a dog-training expert
(running time: 30 mins)
07:00 pmJimmy Houston OutdoorsA candid and humorous approach to the sport of fishing with the emphasis on entertainment
(running time: 30 mins)
07:30 pmJimmy Houston AdventuresNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 pmCollegiate Bass FishingWatch the largest and most comprehensive series in college bass fishing, showcasing events from around the nation
(running time: 30 mins)
08:30 pmReel Animals Fishing ShowLearn great fishing tips and techniques for catching fish in the Gulf of Mexico
(running time: 30 mins)
09:00 pmRedchip Money ReportTeaches the basics of investing in the stock market and principles of wealth management
(running time: 30 mins)
09:30 pmChef Roc ApprovedCulinary artist Steve 'Chef Roc' Cassarino presents food, friends and fun as he introduces talented chefs from around Hawaii, shares a variety of mouth-watering dishes, and also presents local musical talent
(running time: 30 mins)
10:00 pmDavid Heavener InvestigatesNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:30 pmThe Dream MotelGuests at the Dream Motel comes face to face with their past, their future, and their present, where all things are possible
(running time: 30 mins)
11:00 pmMerrily Yours(1933)
(running time: 120 mins)

 
We Want To Hear From You!