Eutelsat 113 - C Band
113° West
DVB-S2
MPEG-4
4040 Mhz
Verticaltal
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 276
APID: 277
The Family Channel is a television network operated by Luken Communications with family friendly programming. Formerly named My Family TV. This is their schedule for the Eastern timezone.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amHaxan(1922)
(running time: 120 mins)
02:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
02:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: unknown or repeats)
07:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:30 amPilatesA pilates instructor leads viewers through basic pilates routines and movements
(running time: 30 mins)
08:00 amKid FitnessExplore a fun and entertaining show that encourages kids to think about fitness
(running time: 30 mins)
08:30 amUnderwater SafariNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 amMorning BeatsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 amMorning BeatsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:00 amPositively PaulaThis is the Paula Deen you know and love
(running time: 30 mins)
10:30 amCooking 80/20 With Robin SheaLearn how to 'clean-up' classic Southern recipes so they fall into the healthy category
(running time: 30 mins)
11:00 amSmall Town Big DealJann and Rodney seek out the upbeat stories of the best things happening in small-town America
(running time: 30 mins)
11:30 amSports Stars of TomorrowA focus on amateur athletes who display drive, determination and a commitment to excellence that pays off in competition and their lives, as well as outlining stories of individuals, teams and communities that work to achieve greatness every day
(running time: 30 mins)
12:00 pmRoad Trip MastersTwo educators, along with a former student, travel to various towns across America as they figure out the history of the area as well as meeting celebrities
(running time: 30 mins)
12:30 pmDiscovering MexicoNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:00 pmJimmy Houston OutdoorsA candid and humorous approach to the sport of fishing with the emphasis on entertainment
(running time: 30 mins)
01:30 pmJimmy Houston AdventuresNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:00 pmSidewalksFeaturing celebrity interviews, music, and rising acts
(running time: 30 mins)
02:30 pmEscape From JupiterNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 pmThe Girl From TomorrowNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:30 pmCrash ZoneFive techno whiz kids are hired to breathe new life into a struggling game business
(running time: 30 mins)
04:00 pmChasing Down Madison BrownMadison Brown travels around the U
(running time: 30 mins)
04:30 pmToday's Wild West With Mark BedorNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:00 pmTexan on TourNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 pmInside InvestigationsA weekly look at how to avoid being scammed, ripped-off or the victim of crime
(running time: 30 mins)
06:00 pmBoundlessTwo friends compete in some of the most extreme competitive events on Earth
(running time: 60 mins)
07:00 pmThe Red Green ShowPossum Lodge leader Red Green shares his unique philosophies and wacky inventions
(running time: 30 mins)
07:30 pmThe Red Green ShowPossum Lodge leader Red Green shares his unique philosophies and wacky inventions
(running time: 30 mins)
08:00 pmBride of the Monster(1955)
(running time: 120 mins)
10:00 pmLast Stand With Brian CusterUnfiltered, straight talk from prominent sports luminaries who are not afraid to 'take a stand
(running time: 30 mins)
10:30 pmAl Bernstein UnpluggedAl and Trip discuss some of the great fights, as well as the newest information in the greatest sport in the world
(running time: 30 mins)
11:00 pmOnly in America With Larry the Cable GuyLarry criss-crosses America to find the people, places and things that make it so unique
(running time: 30 mins)
11:30 pmWow, I Never Knew That!From the items you use every day to the phrases you use in conversation to the habits you’re so accustomed to, you’ll be fascinated to learn how they’ve all really come about!
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!